Răzvan Crișan, Kane Group, despre „Masa Bunătății”

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România a anunțat lansarea proiectului „Masa Bunătății”, imediat după ce pandemia a dus la starea de urgență. Mecanismul din spatele proiectului este simplu, însă obiectivul este unul nobil: „Masa Bunătăţii“ îi aduce la un loc pe cei care au nevoie de fapte bune şi pe cei care pot face aceste fapte bune, cum ar fi companiile care sponsorizează HORA, care la rândul său direcţionează fondurile către restaurante.

Prima companie care s-a alăturat și a contribuit la crearea lanțului faptelor bune a fost Phillip Morris România. Datorită companiei, care a sponsorizat HORA cu 250.000 de euro, 16 restaurante selectate de organizaţie au pregătit şi livrat 1.250 de mese calde zilnic către cei care aveau mai mare nevoie – personalul medical care luptă cu virusul în spitale şi pe ambulanţe în Bucureşti, Deva, Braşov şi Drobeta-Turnu Severin, dar şi persoanele defavorizate din Sectorul 3. În total, până în 16 iunie, au fost livrate 37.500 de mese calde.

Printre restaurantele partenere s-a numărat şi Kané Group, care a pregătit, alături de celelalte 15 restaurante partenere din proiect, mese calde pentru cei care au resimţit cel mai puternic criza din sănătate.

„Este o iniţiativă mai mult decât binevenită, care a unit industria de ospitalitate şi a reuşit să arate că zona HoReCa e parte din soluţie şi poate contribui cu ceva de valoare la situaţia dramatică prin care trecem. Le mulţumim celor de la HORA pentru includerea noastră pe lista beneficiarilor acestui proiect şi companiilor, precum Philip Morris România, care au considerat că este momentul potrivit să arate solidaritate faţă de cei aflaţi în impas, dar şi celor care s-au alăturat ulterior. Împreună cu ei, am reuşit să punem pe roţi acest proiect şi să ne implicăm într-un fel care ne onorează. În cadrul proiectului, am preparat şi livrat în total 3.815 meniuri, în trei tranşe de câte 3.000, 550, respectiv 265 de meniuri, pe parcursul unei luni.“ a declarat Răzvan Crișan, Cofondator Kane Group.

Sursă: Adevarul

Articol editat de Alexandra Pașa 


Vezi și …

Ilan Laufer: “Trebuie să investim 10.000€ pentru fiecare loc de muncă

Comentariile sunt închise