S-a deschis primul restaurant Popeyes din România

Popeyes este unul din cele mai recunoscute restaurante de fast-food din Statele Unite ale Americii, care au diferite preparate de pui marinat 12 ore și asezonat cu un mix de condimente din Cajun, specific bucătăriei din Louisiana.

Deschiderea restaurantului american a avut loc pe data de 9 aprilie 2022, în Băneasa Shopping City, unde au fost invitați din presă, persoane publice, influenceri, persoane publice dar și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite în România, printre care Shane Dixon, Deputy Chief of Mission și reprezentanții Serviciului Comercial.

Suntem mai mult decât bucuroși că oaspeții ne-au împărtășit entuziasmul pentru lansarea Popeyes în România și au venit într-un număr atât de mare să trăiască experiența Popeyes și să guste produsele preparate după rețete originale din Louisiana, New Orleans. Ne bucurăm nespus de mult să vedem câți fani avem în România. Feedback-ul clienților este unul incredibil de pozitiv, aceștia așteptau de mult timp varianta puiului prăjit din sudul Americii, acolo unde a fost pregătit pentru prima oară după o rețetă unică, acum aproape 200 de ani. Abia așteptăm să le oferim veștile bune despre planurile pe care le avem pentru a deschide următoarele restaurante Popeyes”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul din cel mai mare lanțuri de restaurante fast-food din lume, fiind prezent în peste 25 de țări din întreaga lume. Brand-ul are la baza o tradiție culinară veche de 300 de ani, o fuziune de condimente, ingrediente și stiluri de gătit.

Sterling Cruise este compania românească ce a dezvoltat exclusiv brandul Popeyes în România și dorește să deschidă alte 90 de restaurante în toată țara, în următorii 10 ani.

Sursă: Retail FMCG

Editor: Alexandra Băncilă

 

Comentariile sunt închise