Marko Andrić, noul Sales Director al companiei Coca-Cola HBC România

Marko Andrić, absolvent al Universității din Belgrad, licențiat în Psihologie și are un MBA la IEDC – Bled School of Management, a fost numit Sales Director al Coca-Cola HBC România începând cu luna aprilie. Astfel, el este acum Senior Management a companiei Coca-Cola HBC România, și urmează să coordoneze o echipă de vânzări de aproximativ 700 de persoane, ce responsabilă de menținerea relației cu cei 100.000 de clienți ai companiei.

Înainte de a veni în brațele echipei românești, Marko a fost Sales Manager al Coca-Cola HBC Bulgaria (2019 – martie 2022), având un rol important în consolidarea performanțelor departamentului de vânzări și diversificarea portofoliului companiei.

Îi urez un călduros bun venit lui Marko în familia Coca-Cola HBC România. Marko este un lider cu o experiență vastă, orientat spre a livra rezultate remarcabile, cu pasiune și energie. Tocmai de aceea am încredere că departamentul de vânzări va continua să aibă performanțe excepționale” – Jovan Radosavljevic, General Manager, Coca-Cola HBC România.

M-am alăturat cu mult entuziasm echipei din România și deja am început să lucrăm la implementarea unor proiecte de impact. Sunt încântat de energia noilor mei colegi și apreciez profesionalismul partenerilor din întreg lanțul de valoare al Sistemului Coca-Cola din România” declară Marko Andrić

Sursa: HorecaNews

Editor: Stancă Emilia


Comentariile sunt închise