Ierbar Bistro, experiențe gourmet în inima Capitalei
Vești bune pentru amatorii de senzații noi în gastronomie: de curând a fost inaugurat în Capitală Ierbar Bistro, un loc de degustare extraordinar și de asocieri confortabile situat chiar în inima Bucureștiului.
Această experiență unică se datorează Danielei Petrescu, absolventă César Ritz Colleges, care provine dintr-o familie de hotelieri din Eforie – Sud și pentru care domeniul HoReCa nu reprezintă deloc o necunoscută.
După câțiva ani de practică în hoteluri de 5 stele din Elveția, Daniela s-a întors în România, unde a ocupat timp de circa doi ani poziția de Restaurant Manager la Kane București, un nume cunoscut pe piața Capitalei. Recent, a făcut un pas înainte în carieră și și-a deschis propriul bistro – Ierbar pe strada Romulus din București.
Un local cochet cu 22 de locuri la interior și 24 de locuri pe terasă, pus în valoare de un design modern și o atmosferă primitoare care fac ca fiecare masa servită aici să devină o experiență gastronomică de neuitat prin gusturile originale propuse de echipa de bucătari aleasă de Daniela.
De fapt, sunt adevărați profesioniști care încearcă să surprindă esența bucătăriei moderne, reinterpretată într-o notă personală. Pe scurt, locația se adresează în primul rând celor care caută experiențe gourmet și adepților filozofiei ‘less is more’.
La loc de cinste se află vinurile de înaltă calitate, atât din oferta internă, cât și cea internațională. Din toamnă, aici urmează să aibă loc degustări de vin, prezentări gourmet, precum și alte evenimente tematice.
Ierbar Bistro aspiră să fie o oază de confort, oferind momente de relaxare și savurare a celor mai rafinate preparate și vinuri atent selectate de Marina Samoilă DipWSET, un creator de momente inedite alimentat de servicii excepționale. Situat în inima vibrantă a Bucureștiului, Ierbar și-a propus inclusiv prin felul în care este gândit designul interior cu decoruri minimaliste, să devină un loc de destindere care permite socializarea într-o atmosfera familiară, susțin managerii noii unități.
Meniul este conceput de Chef Sorin Bologa, fiind fundamentat pe conceptul de „comfort food”, iar Head Chef rezident este Marian Duma. Accentul se pune pe preparate din ingrediente sezoniere de la producători locali, iar meniul include și opțiunile de regim vegan, vegetarian și fără gluten.
Senior Editor – Viorela Pitulice
Comentariile sunt închise