Prima margarină lichidă, 100% naturală

Bunge Loders Croklaan a lansat Delica Pro Gold, prima margarină lichidă,100% din ingrediente naturale, destinată brutăriilor industriale și artizanale.

Delica Pro Gold este o margarină non-hidrogenată, creată pe bază de amestec de ulei virgin din germeni de grâu, porumb și semințe de in. Nu conține E-uri, coloranți sau arome artificiale. De asemenea, margarina lichidă este bogată în Omega 6 și este o sursă naturală de vitamina E. Mai mult decât atât, datorită consumului redus de calorii, poate fi consumată de persoanele care doresc să piardă în greutate.

”A fost o adevărată provocare să creăm o margarină lichidă fără emulsificatori. Am reușit însă să facem acest lucru pe baza amestecului de ulei virgin cu proprietăți emulsificatoare, combinate cu un proces nou de producție”, a explicat Bernd Brinkmann, directorul de inovație al Bunge Loders Croklaan.

Delica Pro Gold ajută la creșterea volumului unui produs și îi conferă o structură omogenă printr-o aerare îmbunătățită. Acest lucru face ca structura prajiturilor, brioșelor și cozonacilor să fie mai pufoasă și mai deschisă.

Comentariile sunt închise