Costa Coffee s-a lansat oficial în România

Coca-Cola HBC România a lansat miercuri brandul Costa Coffee, într-o gamă variată de sortimente premium care completează portofoliul companiei şi viziunea de a fi partenerul pentru băuturi 24/7.

Începând cu luna iunie, Costa Coffee este disponibilă în unităţi comerciale din toată ţara şi în punctele HORECA partenere, sub formă de cafea ambalată boabe, măcinată şi prăjită, în 4 variante: Signature Blend, Signature Dark Blend, Colombian Roast şi Bright Blend. Gama Costa va fi completată pe parcursul anului cu noi variante: capsule, espressorul Costa Express sau soluţiile de cafea-to-go.

  „Cafeaua este una dintre categoriile cheie care contribuie la viziunea noastră de a deveni partenerul pentru băuturi 24/7 şi de a le oferi clienţilor şi consumatorilor acces la unul dintre cele mai variate portofolii de băuturi. Costa Coffee este o marcă de succes, cu istorie şi cu un potenţial major pentru România. Cu un brand atât de puternic cum este Costa şi cu expertiza noastră de distribuţie, credem cu tărie că putem deveni Cel mai Bun Partener de Cafea în România”, a declarat Jovan Radosavljevic, General Manager Coca-Cola HBC România.

Continuarea articolului pe Adevarul.ro


vezi și…

Producătorul pufuleților Gusto – o nouă fabrică în vestul Europei

 

 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim