Grupul 5 TO GO susține antreprenorii

Grupul 5 TO GO a luat decizia de a sprijini antreprenorii români în timpul pandemiei prin acoperirea unor costuri cu taxe de franciză si de marketing, cu un impact total de peste 400.000 euro asupra afacerii.

Începând din august, toți cei care semnează un contract de franciză până la finalul anului 2021 beneficiază de un an extra, fără taxa de franciză. Pe lângă acest aspect, contractele deja existente se vor prelungi cu încă doi ani, fără a presupune alte costuri pentru antreprenori. De asemenea, francizații 5 TO GO au avut zero costuri pentru taxele de redevență și de marketing pentru lunile martie, aprilie și mai,în ciuda faptului că echipa centrală a muncit în această perioadă pentru a pregăti planuri și campanii.

Radu Savopol, co-fondatorul 5 TO GO a declarat pentru publicația online Horeca faptul că deși deciziile luate în contextul pandemiei au afectat business-ul, scopul final este de a consolida relația cu partenerii francizați și de a construi afaceri durabile în acest an de supraviețuire.

Sursă articol: Horeca 

Articol editat de Teodora Stancea


Vezi și …

Încercările grele ale agriculturii în 2019 / 2020

Comentariile sunt închise