Răzvan Teodorescu, USAMV la BucharestFoodSummit: Bun venit în micul nostru orășel!

La BucharestFoodSummit – 29 octombrie 2020, Răzvan Teodorescu, Prorector USAMV Bucuresti face o scurtă descriere a „micului orășel” – USAMV București, aducând în prim plan și necesitatea întâlnirilor dintre mediul academic și mediul economic.

Studenţii noştrii când intră în campusul USAMV București, intră de fapt într-un mini oraş care are blocuri de locuit (căminele studenţeşti, TV, Internet), restaurant, cantină, sală de sport, terenuri de tenis, parcuri, iar la periferia mini oraşului se află parcurile industriale (cele două staţiuni didactice), care asigură atât suportul pentru formare, dar şi materia primă necesară, și aduc plus valoare întregului orășel.

„Vrem să transmitem studenților că tot timpul acesta pe care îl petreci studiind și practicând aici, reprezintă o investiție pentru tine, o investiție în educație și ne dorim ca acest proces de educație, care este foarte costisitor și din punct de vedere financiar, dar și al timpului, să nu se întrerupă deloc.”

Prin urmare, prin tot ceea ce am dezvoltat în universitatea noastră, ne-am dorit să creem cadrul care să permită studentului şi absolventului USAMV Bucureşti să beneficieze de modelele şi experienţa necesare atât pentru a deveni un antreprenor, dar și un angajat pregătit să facă faţă cerinţelor mediului economic.

Pentru ca cineva să dobândească toate aceste calităţi, deprinderi și competenţe este esential să parcurgă un program de pregătire complex, astfel încât tot ceea ce dezvoltă să fie sustenabil.

BucharestFoodSummit.ro, Ediția a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020, conferința: „Modernizarea continuă a rețelelor de retail în România și Europa de Sud-Est. Efort, succes, asociere și parteneriat între producători și rețele de desfacere. Comerțul, veriga fundamentală pentru accelerarea integrării producției naționale alimentare și de băuturi.”

Pe scurt, am avut parte o întâlnire cum rar ne-a fost dat să vedem, pentru că trebuie să recunoaștem, nu avem prea des prilejul să-i găsim pe toți laolaltă – retaileri, producători, autorități, mediul academic, alături de presă.

Poate că aceasta este și cheia succesului într-o societate normală. Mai multe, însă, despre acest eveniment veți putea afla în zilele următoare din canalele noastre media.

Conferința a fost moderată de Gabriel Biriș, Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran, iar co-moderator a fost Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit. La eveniment a participat și Adrian Oros, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, care a adus vești proaspete de la Bruxelles privind modul în care ar putea să arate viitoarea Politica Agricolă Comună, răspunzând astfel întrebărilor adresate de fermierii prezenți la USAMV, alături de Sorin Mihai Cîmpeanu, Rector, USAMV Bucuresti, Paul Anghel, Director general – ANPC, Mario Crețu, Corporate Affairs Manager – Carrefour România, Mihai Toader, Coordonator Achiziții Produse – Grup Auchan, Valer Hancaș, Corporate Affairs&Communication Director – Kaufland Romania & Moldova,   Alexandru Baciu, Antreprenor  – Ferma Baciu, Nicușor Șerban, Președinte Clubul Fermierilor Români.

BucharestFoodSummit.ro este organizat în parteneriat cu #RomâniaFuncționează, FoodBiz, CEC Bank, Casa de Avocatură Biriș-Goran, Domeniile Urlați, ASAS, ASPES, FIHR, ICDP – Mărăcineni, HORA, Agrostandard și Academia de Studii Economice București.

Sponsorii evenimentului: Sponsor Gold – Computerland România, Exclusive Pure Water Partner –  Aqua Carpatica, Wine Partner – Domeniile Sâmburești.

Partenerii media: FoodBiz, #RomâniaFuncționează, Agrostandard, Lumea Banilor, EVZ, TVRi și Economistul

Seria de conferințe BucharestFoodSummit este în plină desfășurare.

Urmăriți îndeaproape TVR și TVR Internațional, Romania Actualități, Evenimentul Zilei, FoodBiz, Agro Standard, Lumea Banilor, Antena 3, Economistul, #RomaniaFuncționează, Agro TV și alte canale media, pentru următoarele sesiuni de conferințe BucharestFoodSummit.


Vezi și…

Auchan, încă 400 de magazine în Romania, imediat? La BucharestFoodSummit!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim