Varujan Pambuccian pregătește trei mari proiecte pentru legislatura 2020-2024

Deputatul Varujan Pambuccian, membru în Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, vrea să obțină încrederea alegătorilor pentru al optulea mandat de parlamentar!

Va fi o continuare a muncii de peste 15 ani, a eforturilor susținute pentru dezvoltarea industriei de IT&C (care a devenit una dintre cele mai performante din România), dar de data aceasta, într-un alt registru al preocupărilor sale, după cum a declarat Varujan Pambuccian pentru FoodBiz.

Iată care sunt și cele trei mari proiecte pentru legislatura 2020-2024 pe care deputatul armean le are în vedere:

“După experiența cu proiectul pentru industria de IT, cred că acum trebuie să evităm și riscurile care apar inerent pe drum. Și cel mai mare risc este ca o construcție să degenereze în ceva cu un viitor incert. De aceea, am abordat noile mele proiecte și din perspectiva capacității lor de a construi lucruri care se pot adapta mereu la o schimbare și care se adresează unui număr mai mare de oameni. Am încercat să gândesc proiecte care să nu degenereze în lohn și care să ofere comunităților o independență mai mare, dar și o adaptabilitate mai mare”, declară Varujan Pambuccian

El spune că la fel ca și în cazul proiectului pentru IT&C, va lucra cu profesioniștii din fiecare domeniu în parte și cu asociațiile profesionale și patronale din  domeniu, cu certitudinea că ele pot valida proiectele în stadiul lor final și pot conexa ideile sale la realitatea românească.


Vezi și…Misiunea de audit a CE – siguranța laptelui și a lactatelor

Comentariile sunt închise