Isabelle Anita Tudor, Limone Shoping&Retail: Toată activitatea s-a mutat în online

Pandemia de coronavirus a produs schimbări majore în activitatea Limone, importator și distribuitor de vinuri și delicatese italiene pe piața din România, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor companii.

Toată activitatea a fost mutată în online, inclusiv degustările de produse, și chiar dacă a fost mai greu la început, acum lucrurile s-au așezat pe făgașul normal.  Iar cum sărbătorile bat la ușă, la Limone este deja  forfotă mare.

“M-am adaptat greu în prima parte, pentru că sunt obișnuită să fiu în mijlocul oamenilor, să merg la degustări, la evenimente de vin, la expoziții și, din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil.

A fost greu din acest punct de vedere, clienții care ajung la noi în showroom și degustă produse sunt mai puțini, pentru că au fost restricții de circulație și atunci am mutat toată promovarea și orientarea către online. Acolo s-a întâmplat cam tot, am încercat să facem și degustări online.

Eu nu sunt foarte mult adepta acestor degustări, cu toate că producătorul, importatorul, povestește despre vinuri și încearcă să realizeze o comunicare cu cei care participă la degustare, este totuși destul de diferit față de degustările cum eram eu obișnuită să le organizez – cu oameni în preajmă, curioși, în care reușeam să discutăm și să dezbatem împreună ceea ce degustăm și părerile pe care le avem”, a declarat pentru FoodBiz Isabelle Anita Tudor, Managing Partner & Co- Founder Limone Shoping & Retail.

Limone importă și distribuie vinuri și delicatese italiene pe piața din România din 2006. Brandurile aduse sunt în special ale producătorilor de vinuri italiene, nu sunt branduri foarte cunoscute la nivel internațional, ci sunt producători selecționați în urma degustărilor făcute în Italia.

La Limone gasiți intotdeauna un prosecco bun, un vin roșu care s-a înnobilat ani buni, odihnit în butoaie de stejar, un panettone de bună calitate pentru Crăciun sau paste delicioase într-o mare varietate sau trufe.

“Cu ocazia sărbătorilor meșteșugim pachete cadou cu toate delicatesele noastre, apoi le expediem rapid și cu haine festive destinatarilor de drept”, povestește Isabelle Anita Tudor.

Cum a început povestea Limone? “A pornit de la un vis frumos și de la o pasiune. Visul a fost acela că toți oamenii ar trebui să fie veseli și sănatoși, iar pasiunea pentru Italia și gastronomia mediteraneană au fost scânteia. O mâncare bună însoțită de vinul potrivit aduce zâmbete în priviri și deschide inimile”, spune  Isabelle Anita Tudor.

 

Comentariile sunt închise