Leonard Nica, Director Marketing Rădăcini Grup: moment de cotitură în industria auto

Unul dintre liderii pieței auto din România, Rădăcini Grup, va împlini 30 de ani de prezență pe piața autohtonă anul viitor. Într-un interviu în exclusivitate, Leonard Nica, Director de Marketing al Grupului, a dezvăluit câteva concluzii dupa acest an marcat de pandemia globală de COVID-19.

“Anul acesta putem spune că a fost un an surprinzător, bineînteles, în contextul neașteptatei pandemii Covid-19. Noi eram pregătiți ca de obicei cu stocuri generoase pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților noștri – piata era in expansiune – dar am fost luați prin surprindere, și nu numai noi, ci întreaga piață auto globală, și mai ales cea europeană, care a fost cea mai afectată. Dar a trebuit să trecem rapid peste acest impas, să ne adaptăm și să venim cu noi soluții.”

Făcând referire la soluțiile adoptate în această perioadă, Leonard Nica spune că Grupul Rădăcini nu a încetat nici o clipă să fie alături de clienții și partenerii săi, fie ei persoane fizice sau juridice. Showroom-ul virtual, ofertarea online și chiar livrarea autovehicului la domiciliul clientului sunt câteva din măsurile care au asigurat continuitatea și consistența Grupului Rădăcini pe piața auto.

“Cred că este un moment de cotitură, și în industria auto și în ceea ce privește nevoia clienților. Dacă ne uităm la tendințele europene observăm că încep deja să apară oferte de vehicule comerciale electrice, care vor aduce bineînțeles un suflu nou și de asemenea o schimbare majoră a nevoilor clienților, mai ales în mediul urban. Legislația devine din ce în ce mai severă, și, prin urmare, și noi trebuie să ne adaptăm la această legislație.”  a mai declarat Leonard Nica.

Apărut pe piaţă în 1991, Grupul Rădăcini aniversează anul viitor 30 de ani, iar activitatea principală Rădăcini Grup este comercializarea autovehiculelor destinate persoanelor fizice și juridice, flote comerciale și utilaje, însă grupul este de asemenea prezent și în zona de formare profesionala a tinerilor, iar prin Fundația Rădăcini Grup este alături de categoriile sociale vulnerabile sau defavorizate.

Editat de Cristian Florin Popescu


vezi și…

Yara România: Efortul de a păstra un ritm normal, mult mai mare în 2020!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim