“Finanțare, Asociere, Integrare, Profit” – Revista FoodBiz, numărul 3

Revista FoodBizUragan tehnologic, platforme tehnologice de finanțare, noul normal, competitivitate, produs românesc, telemuncă, retail modern.

Prezentată într-un format grafic excepțional, Revista FoodBiz iese din tipar cu aplomb și atitudine ancorată în secolul XXI.

O prezență atipică între publicațiile de profil (agribusiness, industrie alimentară, de băuturi, retail și HoReCa) revista FoodBiz provoacă fermierii, industriașii din agro și marii retaileri alimentari la un dialog despre competitivitate în business într-o lume aflată într-o schimbare accelerată.

COVER STORY: Unde este România cea competitivă?

Revista FoodBiz“Cel mai probabil, vor mai trece ceva ani până când producătorii români vor avea succes pe piețele internaționale, și mărfurile autohtone vor deveni branduri cunoscute. Iar pentru acesta este nevoie de calitate și de prețuri competitive. Un obiectiv dificil de atins, dacă ne uităm la productivitatea redusă, în general, în agribusiness-ul românesc. Nu înseamnă, însă, că nu există și excepții…”

Finanțarea investițiilor între 2021-2027

Revista FoodBizÎn fundamentarea deciziilor de finanțare, hotărâtoare sunt asigurarea resurselor necesare realizării obiectivelor și respectarea echilibrului financiar al societății între resursele de finanțare pe termen scurt și cele de finanțare pe termen mediu și lung. Sursele de finanțare ale producătorului agricol diferă în funcție de modalitatea de procurare, de condiţiile de obţinere şi de durata lor de folosire.

  • Dificultăți în procesul de contractare a unui credit
  • Finanțarea fermierilor de către organizațiile integratoare
  • Criteriile de eligibilitate AFIR
  • Creditul furnizor sau creditul comercial
  • Finanțarea afacerilor agricole prin PNDR…

6 variante posibile de finanțare

2021-2027 Finanțarea investițiilor rurale.

Revista FoodBizNoul cadru financiar multianual. Un buget pentru o Uniune care protejează, capacitează și apără.

“Uniunea Europeană propune o serie de modificări pentru perioada 2021- 2027 care vizează asigurarea unei Europe „mai inteligente, mai verde, mai conectată, mai socială și mai apropiată de cetățenii acesteia.” Analizând graficul cu privire la evoluția bugetară a principalelor direcții de politică promovate de către Uniunea Europeană, se constată reduceri semnificative pentru toate politicile…”

Povești de succes:

Revista FoodBizUSAMV București – Tehnologie, noutate și inovare

Gabi Biriș: frumosul nebun al zilelor noastre

 

 


Revista FoodBiz este distribuită direct la cei mai importanți jucatori și decidenți din agribusiness, banking, administrație și media.

Pentru exemplarul dvs. contactați-ne acum: contact@foodbiz.ro; +40 755 135 000


Revista FoodBiz și FoodBiz.ro sunt Parteneri ai FoodIntel Forum, Ediția a IV-a, 27 aprilie – 3 iunie 2021, București


Vezi și “Viitorul sună eco”. FoodBiz Print, numărul 2.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim