GourmeTradițional în Făgăraș

Antreprenoarea Daniela Graura, a investit anul trecut 38.000 de euro în amenajarea bucătăriei, o parte din bani fiind reprezentați de o finanțare europeană.

Daniela Graura are mai bine de 26 de ani de experienţă în in­dus­tria HoReCa, iar acum 10 ani şi-a extins activitatea cu GourmeTradiţional, un brand sub care produce şi vinde borcane de zacuscă, dulceaţă şi sosuri, toate preparate în Făgăraş.

„Avem şi alte activităţi în domeniul ospi­ta­lităţii, adică un restaurant (Casa Terra) şi o divi­zie de catering (Gourmet Tour). Acum zece ani am început să facem borcane cu dul­ceaţă, zacuscă, chutney (tip de sos – n. red.), adică ceea ce se numeşte GourmeTra­di­ţio­nal. În 2020, am dezvoltat mai mult gama de produse“, a spus Daniela Graura la emisiunea online ZF Afaceri de la zero.

Gama de produse GourmeTradiţional cu­prinde atât preparate dulci, precum siro­puri, gemuri şi dulceţuri, cât şi mai multe sortimente de zacuscă şi câteva produse menite să însoţească brânzeturile.

„Atelierul se află în Făgăraş. Am in­­vestit anul trecut într-o bucătărie mo­­bilă, printr-un proiect de fi­nan­ţare. Investiţia a fost de 38.000 de euro – par­ţial fonduri europe­ne, parţial con­tri­buţia noastră.“

Fructele şi legumele provin de la culti­va­tori din zona Făgăraşu­lui. Ele sunt cum­părate şi prelucrate de o echi­pă formată din circa 16 an­ga­jaţi perma­nenţi, cărora li se adau­gă, periodic, colabo­ra­tori. GourmeTra­di­ţio­nal a în­sem­nat în 2020 o cifră de afaceri de 34.000 de euro.

Continuarea articolului pe ZF.ro

Editat de Ana Daniela Eftimie


Vezi și…Fermierii cer banii pentru despăgubirile la secetă

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim