Carmangeria Gourmet, un concept premium Kaufland România

Kaufland România a inaugurat Carmangeria Gourmet, un concept premium de raion de produse din carne, deschisă momentan exclusiv în locația din Barbu Văcărescu. Clienții vor beneficia de o întreagă experiență premium, ce include un sortiment extins de produse, servire asistată specială la raion, realizată de o echipă de maeștri măcelari, precum și de noi servicii disponibile ce vin să sprijine clienții să pregătească acasă mese deosebite.

Creată ca o vitrină specială, cu carne proaspătă, de calitate premium, Carmangeria Gourmet pune la dispoziția clienților facilități cum ar fi consultanță direct de la specialiști maeștri măcelari în pregătirea cărnii, sortimente premium din carne, prin rotație, cu specialități noi, unele dintre ele pregătite chiar în Carmangerie, precum frigărui la grătar, coaste la grătar, berbecuț la grătar, purcel la cuptor, miel la cuptor sau fripturi de vită. De asemenea, sunt oferite servicii noi: tocare, frăgezire și feliere carne.

Kaufland Barbu Văcărescu oferă clienților și un catalog de prezentare a Carmangeriei Gourmet, ce conține inclusiv recomandări de rețete de la Chef Samuel, disponibil în magazin, dar și online, accesând mai multe informații folosind link-ul kaufland.ro/carmangerie.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România. Kaufland România este liderul pieței de retail alimentar, cu o cifră de afaceri de aproape 11,8 miliarde lei, în 2019, mai mare cu 9% față de anul anterior și un profit net de 847,66 milioane lei. În ultimii ani, în România, a fost înregistrat un profit mediu de circa 6% din cifra de afaceri, comparativ cu  cca 3,2% la nivel internațional, potrivit oficialilor companiei.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim