Înghețata cu gust de bere, pălincă sau vin, la Gastropan
La Expoziția Gastropan, din 17-19 martie, un producător local din Brașov a prezentat noi arome de înghețată, în mare parte arome de băuturi alcoolice, precum vin, bere sau pălincă.
„Mi-a spus chiar astăzi un domn că el renunță la o bere pentru înghețată. L-am întrebat de ce trebuie să renunțe, când are gustul berii favorite sub formă de înghețată. În anii precedenți am făcut din pălincă de prune, am făcut din Tokay, un vin din Ungaria foarte dulce. Dacă vă place un vin anume, de ce să nu puteți să-l gustați în formă de înghețată?” întreabă Sandor Baloga, directorul de producție al firmei de înghețată Bibas.
„Între noutățile anului 2023 găsim kefir cu semințe de dovleac. Pentru doamne avem o înghețată cu biluțe de miere și cereale. Avem o linie în care baza este fără zahăr și se pot face multe gusturi, pentru că lumea înghețatei este una foarte, foarte interesantă”, a declarat Sandor Baloga.
Printre cele mai populare s-au numărat și înghețata de iasomie albastră datorită glazurii albastre ca cerul senin. Acest tip de înghețată va fi în top-ul înghețatelor din vara 2023 împreună cu fistic, pepene galben și mango.
Înghețata conține o cantitate foarte mică de alcool deci după consumarea acesteia vă puteți urca liniștit la volan. Totodată, înghețata nu conține zahăr deci se poate consuma ușor și de către persoanele care sunt mai atente la silueta și sănătatea lor.
Sursă: Brasov.net
Editor: Alexandra Băncilă
Comentariile sunt închise