Iustinian Belghir pleacă din postul de General Manager al Glovo România și Moldova

Iustinian Belghir, Director General al Glovo România și Moldova, își va părăsi poziția în luna mai, după aproape trei ani petrecuți în cadrul companiei. Această decizie este una personală, Belghir dorind să se implice într-o serie de proiecte în afara companiei.

În timp ce acesta își va îndeplini proiectele personale, Alexandra Dinovici, un manager cu o experiență de peste zece ani în companii multinaționale, va asigura interimatul poziției de management local. Compania Glovo rămâne dedicată pieței din România și va continua planurile de dezvoltare la nivel local.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul.

Fondată în 2015 la Barcelona, compania operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa. După numărul de comenzi, România a ajuns să fie cea de-a doua țară din grup, iar șansele de a ajunge lider sunt destul de mari, având în vedere miza pe divizia de retail alimentar și extinderea în orașele mai mici din țară, după cum a precizat Sacha Michaud, co-fondatorul Glovo.

Iustinian Belghir a supravegheat operațiunile de dezvoltare ale Glovo în România, prin continuarea eforturilor companiei de a oferi serviciul de livrare rapidă utilizatorilor săi și adăugarea de noi parteneri, optimizarea proceselor, creșterea productivității și dezvoltarea serviciilor cu valoare adăugate.

 

Sursa: Revista Progresiv

Editor: Carmen Munteanu


 

Comentariile sunt închise