Două francize noi 5 to go planificate în Ungaria

5 To Go, lanțul românesc de cafenele cu o notorietate semnificativă atât în capitală cât și la nivel european, a anunțat că în scurt timp va deschide două cafenele noi în Ungaria. Astfel, Ungaria va deveni a patra piață internațională în care este prezentă franciza 5 To Go.

În prezent, franciza 5 To Go are cafenele deschise în Anglia, Franța, și Belgia. Conducerea firmei dorește să profite de recunoașterea pe care o are în prezent pentru a continua să investească în noi locații.

„Obiectivele principale setate pentru acest an sunt creșterea cifrei de afaceri și a cotei de piață, iar acest lucru îl vom obține păstrând ritmul accelerat de dezvoltare regională, dar și prin diversificarea ofertei din cafenele, care să creeze noi oportunități de consum pentru produsele noastre și să ofere mai multe motive de a intra într-o cafenea 5 to go,”, a declarat Radu Savopol, co-fondatorul lanțului 5 To Go.

Anul acesta au fost deschise sau se vor deschide în viitorul apropiat 50 de locații noi, aducând numărul de locații din ce în ce mai aproape de pragul de 500 de locații. Împreună, acestea au adus cifra total- de afaceri a lanțului de cafenele la nivelul de 11,5 milioane de euro în primul trimestru al anului curent.

 

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc
Sursă: Econmedia

 


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise