Zilele Horticulturii Bucureștene 2023

Trăiește o experiență senzorială unică oferită în cadrul Zilelor Horticulturii Bucureștene, în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, în perioada 4-7 mai 2023

Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară anual în perioada 4-7 mai, unde dl. Sorin Cîmpeanu – Rector USAMV, alături de Răzvan Teodorescu – Prorector și Florin Stănică – Prorector, vă invită în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, la evenimentul organizat de Facultatea de Horticultură.

Evenimentul își propune să ofere o experiență senzorială unică prin instalații realizate de studenții programelor de studii Horticultură și Peisagistică.

Acest eveniment este un prilej de reconectare cu natura și un moment în care vizitatorii pot explora lumea horticulturii, învățând să iubească natura și ceea ce ne oferă. De asemenea, la Zilele Horticulturii Bucureștene, participanții au ocazia de a cumpăra cele mai proaspete bunătăți de primăvară, de la pomi și arbuști fructiferi, la flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori.

De la cei peste 80 de expozanți prezenți, participanții pot achiziționa și unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură, produse agricole tradiționale și produse de artizanat. În plus, cei pasionați de domeniul horticulturii pot lua parte la conferințe pe teme actuale din horticultură și peisagistica, demonstrații în livada Facultății de Horticultură, demonstrații de design floral și ateliere creative pentru toate vârstele.

De asemenea, la Zilele Horticulturii Bucureștene se organizează și ateliere care prezintă soluții de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale. Evenimentul este organizat sub simbolul bujorului, care a fost declarat oficial drept Floare Națională a României prin Legea 285/22.10.2022, la inițiativa Facultății de Horticultură din București.

Zilele Horticulturii Bucureștene sunt un eveniment deosebit de important pentru iubitorii de natură, pasionații de horticultură și pentru toți cei care își doresc să se reconecteze cu mediul înconjurător. Așadar, dacă vrei să trăiești o experiență senzorială unică și să înveți mai multe despre lumea horticulturii, nu trebuie să ratezi acest eveniment! Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul oficial al evenimentului: www.horticultura-bucuresti.ro.

Editor: Daniel Goci

 


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise