DB Schenker închiriază 8.500 mp de spațiu logistic în VGP Park Brașov

Proprietarul european de spații logistice și industriale, VGP, a încheiat un contract de închiriere pentru o suprafață totală de 7.000 mp destinată depozitării și 1.500 mp pentru cross-dock, în cadrul VGP Park Brașov, în favoarea DB Schenker, furnizor de soluții logistice.

VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață impresionantă de 315.000 mp și va găzdui peste 140.000 mp de spații logistice și industriale. La momentul actual, trei clădiri cu o suprafață totală de 55.000 mp au fost deja finalizate și livrate, în timp ce o altă clădire cu o suprafață de 20.000 mp este în curs de construcție și urmează să fie finalizată în acest an. Clădirea care va găzdui activitățile DB Schenker are certificarea BREEAM cu clasificarea Excelent, un standard recunoscut internațional pentru construcțiile ecologice și durabile.

Amplasat în apropierea drumului european E68, VGP Park Brașov se află în inima zonei industriale a Brașovului. Acest oraș înregistrează cea mai rapidă creștere a portofoliului VGP din România, conform informațiilor furnizate de companie. Această locație strategică oferă avantaje logistice semnificative, facilitând transportul și distribuția eficientă a bunurilor în această zonă în plină expansiune economică.

VGP, companie listată la Euronext Bruxelles, are un activ brut evaluat la impresionanta sumă de 6,44 miliarde de euro. Această valoare reflectă succesul și creșterea companiei, precum și încrederea investitorilor în potențialul sectorului de spații logistice și industriale. Prin închirierea spațiilor în VGP Park Brașov, DB Schenker va beneficia de facilități moderne și adaptate nevoilor sale specifice, consolidându-și astfel poziția pe piața logistică din Brașov și reafirmând angajamentul față de dezvoltarea sustenabilă și eficiența în ceea ce privește gestionarea lanțului de aprovizionare.

Sursă:Forbes

Editor: Daniel Goci


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


 

Comentariile sunt închise