Sezamo: 30 de zile reduceri la fructe și legume de sezon

Fructele și legumele de sezon cultivate de micii producători vor fi reduse de cei de la Sezamo cu până la 30%. Retailerul a decis această strategie pentru a facilita accesului clienților la produse cu gust autentic prin scăderea prețului până la nivelul fructelor și legumelor de sezon, costurile fiind suportate de către Sezamo. Produsele ajung la ușa clienților chiar și în 6 ore de la recoltare.

Un raport Sezamo arată că 9 din 10 coșuri includ cel puțin un produs din categoria de fructe sau legume. Dintre fructele și legumele achiziționate de către clienții Sezamo, 25% sunt din categoria ECO. Sezamo are în prezent cel mai mare sortiment de fructe și legume ECO din piață, cu aproximativ 90 de tipuri de produse disponibile zilnic, dintre care, în sezon, 75% sunt românești.

De-a lungul anului se regăsesc peste 400 de feluri de fructe și legume, atât de la producători locali, cât și de la producători internaționali, atât standard, cât și ECO.

Printre colaborările cu producători români se numără Nasul Roșu, Coșul cu Fructe, Sirio Organic, Rora, Livada Domniței, Euromellis, Beleza Store și Florea Doru Constantin, cultivă și produse ECO.

Există chiar colaborări speciale cu Sezamo, se pot achiziționa vinete albe, care au pulpa mai densă, mai cremoasă și mai puțin amăruie decât cele violet sau dovlecei galbeni și dovlecei rotunzi românești.

În topul vânzărilor în luna iunie se numără zmeura, bananele, pepenele, mere și portocale. În ceea ce privește legumele, vedetele lunii iunie au fost roșiile, ceapa, castraveții, cartofii și verdețurile.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. În România s-a lansat în 2022, sub brandul Sezamo implementând tehnologie și logistică de vârf la nivel mondial pentru a livra o gamă largă de produse de calitate peste 12000, livrate către clienți din depozitul de 12.000 m² situat în nordul Bucureștiului, într-o fereastră aleasă de 15 minute, cu livrare în 3 ore de la plasarea comenzii sau livrare programată.

Sursa: retail.ro

Editor: Irina Bogdan


Comentariile sunt închise