Modernizarea restaurantelor Buongiorno Italian cu 2,5 milioane de euro

Unul din celebrele grupuri de restaurante din România, City Grill, anunță că finalizează o investiție, anunțată în 2019, de aproape 2,5 milioane de euro pentru modernizarea Buongiorno Italian.

Buongiorno Italian Primăverii a fost reamenajat în 2019, cu o investiție de 600.000 euro, Buongiorno Italian Victoriei, în 2021, cu 1,4 milioane euro iar Buongiorno Italian Băneasa urmează să fie deschis în luna August, cu o investiție de 400.000 de euro.

Modernizarea, pe lângă reamenajarea restaurantelor, a însemnat și un rebranding, schimbarea direcților de comunicare și reîmprospătarea meniului, împreună cu Chef Alex Ilinca, chef cu experiență în restaurante cu trei stele Michelin.

„Imediat ce am redeschis Buongiorno Primăverii, în 2019, efectul pozitiv s-a simțit în cifra de afaceri, mai ales datorită creșterii gradului de ocupare de seară, care a ajuns la peste care a ajuns aproape de 100%. Planul era ca în maxim un an să le aliniem și pe celelalte, dar pandemia ne-a forțat să amânăm această investiție. În 2021 am reluat lucrările la Buongiorno Victoriei, iar restaurantul din Băneasa Shopping City va fi gata până la finalul verii”, explică Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Grupul City Grill este cel mai renumit jucător din industria restaurantelor. Acesta a fost fondat în 2004 și este alcătuit din restaurantele Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Buongiorno Italian, City Grill și primul hotel din portofoliu, La Boheme.

Sursă: Forbes

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise