5 to go în 2024 – extindere și creștere semnificativă

Într-un demers îndrăzneț de expansiune, 5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, a stabilit obiective ambițioase pentru anul 2024. După ce a depășit cu succes borna de 500 de locații deschise în România în 2023, compania își propune să atingă un total de 650 de cafenele și să realizeze o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro, înregistrând astfel o creștere de 23% față de anul precedent.

Planurile de extindere includ consolidarea prezenței în București, Brașov și Cluj-Napoca, cu 50% din noile locații concentrate în aceste orașe cheie. În prezent, franciza acoperă 110 orașe din întreaga țară, marcându-și prezența în comunități diverse.

Pe plan internațional, 5 to go își propune să pătrundă pe piața din Slovacia, să deschidă 10 cafenele în Ungaria și să implementeze un proiect pilot pe piața bulgară. Aceste mișcări strategice vizează consolidarea poziției companiei în Europa Centrală și de Est.

Pentru anul 2024, direcțiile de dezvoltare se concentrează pe îmbunătățirea mediei de bon, anticipând o creștere care va depăși 15 lei în lunile următoare. De asemenea, compania urmărește creșterea traficului în cafenele și dezvoltarea de produse private label dedicate segmentului de retail.

Fondată în 2015 de Radu Savopol și Lucian Bădilă, 5 to go s-a impus nu doar ca lider al pieței din Europa de Est, ci și ca cea mai accesată franciză din România. Cu aceste planuri ambițioase, compania reconfirmă angajamentul față de inovație și excelență în experiența oferită clienților săi, consolidându-și poziția în industria cafenelelor.

Sursă: Moneybuzz

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise