Bergenbier lansează berea Caraiman

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a anunțat extinderea portofoliului său prin reintroducerea pe piață a berii Caraiman. Cu sloganul “gust echilibrat, numai bun să-ți tragi sufletul”.

„Suntem încântați să continuăm expansiunea portofoliului nostru și să oferim consumatorilor un nou brand, de data aceasta în segmentul core. Caraiman are o rezonanță solidă, poartă rădăcini românești și invită consumatorii la un gust echilibrat, numai bun să îți tragi sufletul. Este o lansare importantă pentru categoria de bere, una care contribuie la dezvoltarea sa și ne bucurăm să vedem entuziasmul cu care partenerii noștri au întâmpinat Caraiman. Este și o oportunitate de creștere pe care o oferim clienților prin diversificarea portofoliului de produse, un element-cheie prin care pot răspunde prompt nevoilor din piață. De asemenea, noua lansare contribuie la ambiția noastră de a ne consolida poziția în segmentul core, unde suntem prezenți acum cu două brand-uri extrem de puternice: Bergenbier și Caraiman”, a punctat Mihai Voicu, General Manager Bergenbier S.A.

Caraiman reprezintă o revenire la rădăcinile românești ale brandului, oferind consumatorilor un gust echilibrat inspirat din natură. Potrivit lui Victor Teioșanu, Marketing Director, berea este concepută pentru a oferi o pauză bine meritată în agitația cotidiană, fiind asociată cu momentele de relaxare și contemplare din natură.

Disponibilă în variantele de ambalaj la doză de aluminiu și sticlă de 0,5l, precum și la sticlă de 0,33l, PET și KEG, Caraiman poate fi găsită în magazinele din România începând din luna martie. Lansarea este parte a unei strategii ample de comunicare integrată, ce va include atât media tradițională, cât și platformele digitale, in-store și colaborări cu influenceri.

Bergenbier S.A., cu o experiență solidă pe piața berii din România, continuă să inoveze și să răspundă nevoilor în schimbare ale consumatorilor. Compania, parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, are în portofoliu o gamă largă de mărci, acoperind toate segmentele pieței berii.

În concluzie, lansarea berii Caraiman marchează o nouă etapă în evoluția Bergenbier S.A., consolidându-și poziția în segmentul core al pieței berii și răspunzând la cerințele consumatorilor în căutare de momente de relaxare și echilibru într-o lume din ce în ce mai agitată.

 

Sursă: Revista Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise