Salted Caramel Caffe Latte, un deliciu estival

 5 to go și Corso, doi giganți din industria românească de cafea și înghețată, anunță o alianță ce promite să redefinească experiența gustului în această vară.

Începând cu luna mai, un milion de cornete de înghețată Salted Caramel Caffe Latte vor fi disponibile în locațiile 5 to go și în rețelele de retail, oferind clienților o combinație inedită între aroma de cafea și dulceața caramelului sărat.

Acest parteneriat strategic aduce împreună identitatea și creativitatea celor două branduri, oferind o experiență apetisantă, intensă și răcoritoare. Inspirată de preferințele consumatorilor pentru înghețată și cafea, colaborarea dintre 5 to go și Corso promite să stabilească noi trenduri în industrie, aducând pe piață un produs ce combină texturi și arome irezistibile.

Salted Caramel Caffe Latte se adresează în special tinerilor, atrăgându-i prin gustul unic, designul atrăgător și prețul accesibil. Radu Savopol, cofondatorul 5 to go, subliniază că acest produs nu doar diversifică opțiunile din meniul cafenelelor, ci devine rapid alegerea preferată a clienților pentru un desert răcoritor în zilele toride de vară.

Albert Davidoglu, CEO-ul Macromex, exprimă entuziasmul față de această colaborare, evidențiind importanța inovației și a combinațiilor inedite de ingrediente în strategia Corso.

Corso, lider pe piața înghețatei din România, și 5 to go, cea mai accesată franciză din țară și brandul cu cea mai mare creștere absolută a numărului de cafenele din Europa, sunt două branduri ce își unesc forțele pentru a oferi consumatorilor români o experiență gastronomică de neuitat în această vară.

Sursă: Revista Biz

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise