Simultan SRL revoluționează industria lactatelor în România

Simultan SRL, lider în industria lactatelor din România, își consolidează poziția prin inaugurarea celei mai mari fabrici de procesare a laptelui cu acționariat românesc, marcând astfel un moment de referință în evoluția sa de trei decenii pe piață.

Fabrica, situată în Sânadrei, județul Timiș, a devenit subiectul principal al atenției, fiind vizitată de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, care a subliniat semnificația investiției de 25 de milioane de euro în contextul economic actual.

Dotată cu tehnologie avansată și energie regenerabilă, noua unitate de procesare este la frontieră în ceea ce privește automatizarea și eficiența. Procesele robotizate demonstrează angajamentul companiei pentru inovație și sustenabilitate, minimizând necesarul de muncă umană și maximizând calitatea produselor.

De asemenea, Simultan SRL a făcut investiții semnificative în energie regenerabilă, având în vedere un proiect de 10 milioane de euro pentru obținerea independenței energetice. Această mișcare reprezintă o dovadă a angajamentului ferm pentru mediul înconjurător și pentru eficiență energetică.

Pe lângă beneficiile tehnologice și economice, noua fabrică aduce și oportunități semnificative de creștere economică. Prin capacitatea sa de procesare și rețeaua extinsă de distribuție, Simultan SRL contribuie substanțial la economia locală și națională, consolidându-și reputația de producător de încredere.

Reprezentanții companiei sunt optimiști cu privire la finalizarea proiectelor începute și își propun să continue investițiile pentru a menține standardul înalt de calitate al produselor. În același timp, ei subliniază contribuția semnificativă la programul național „Cornul și Laptele”, evidențiind angajamentul lor față de comunitate și de consumatori.

Prin inovație, sustenabilitate și excelență în producție, Simultan SRL se afirmă ca lider în industria lactatelor din România. Noua fabrică nu doar reprezintă un avans tehnologic, ci și un pilon al responsabilității sociale și economice, pregătit să facă față provocărilor viitorului în domeniul agroalimentar.

Editor: Alexandra Băncilă

Sură: Daily Business


Comentariile sunt închise