Conducere nouă la Crama Serve: tradiție și inovație

Silviana Petre-Badea a preluat recent conducerea Cramei SERVE, marcând o tranziție semnificativă în cadrul afacerii de familie.

Cu o vastă experiență în domeniul consultanței imobiliare și un palmares impresionant în top management, Silviana aduce o viziune proaspătă și determinare pentru a duce mai departe tradiția și inovația în producția de vin.

După 20 de ani petrecuți în consultanța real estate, Silviana Petre-Badea face un pas curajos către o nouă provocare într-o industrie complet diferită. Cu o piață extrem de competitivă și respect față de concurenții din domeniu, Silviana aduce cu ea valorile esențiale în orice afacere: grija față de oameni, focus pe rezultate, inovație și excelență în fiecare detaliu. Cu o echipă dedicată și o experiență solidă în spate, Silviana este hotărâtă să ducă Crama SERVE către noi culmi de succes.

Crama SERVE, situată în inima regiunii viticole Dealu Mare din Prahova, este recunoscută pentru calitatea vinurilor sale și pentru istoria sa bogată. Cu o capacitate de producție de 500.000 de sticle de vin anual și o cifră de afaceri în creștere constantă, Crama SERVE se bucură de o reputație solidă pe piața vinurilor din România.

Silviana Petre-Badea are planuri ambițioase pentru viitorul Cramei SERVE. Ea intenționează să promoveze excelența în interiorul companiei, să implementeze sisteme moderne pentru a permite scalarea afacerii și să exploreze noi oportunități în zona de producție, marketing și vânzări. Împreună cu o echipă dedicată și susținută de familia sa, Silviana are încredere că va transforma Crama SERVE într-unul dintre cele mai admirate branduri de vinuri din România în următorii cinci ani.

Pe lângă viziunea pentru viitor, Silviana și echipa sa intenționează să marcheze și 30 de ani de existență a Cramei SERVE în acest an. Fondată în 1994 de contele francez Guy Tyrel de Poix și Mihaela de Poix, SERVE a devenit unul dintre cei mai renumiți producători de vin din Dealu Mare, oferind o gamă diversificată de vinuri de excepție, printre care se numără “Vinul Cavalerului”, “Terra Romana” și gama “Cuvee”.

Sursă: Revista Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise