Noi numiri strategice în conducerea Carrefour România

Carrefour România a anunțat recent o serie de numiri strategice în Comitetul Executiv, menite să optimizeze operațiunile companiei pe toate segmentele de activitate.

Începând cu 3 iunie, Jagoda Gwardys-Zientara a fost numită Director Comercial și Aprovizionare, după ce a deținut anterior funcția de Chief Operating Officer (COO). Aceasta va superviza activitățile de achiziții, supply chain și logistică, preluând rolul de la Vincent Arnault, care va continua cariera în Grupul Carrefour din Franța. Odată cu această schimbare, funcția de COO va fi desființată, iar responsabilitățile vor fi redistribuite între membrii boardului.

Cătălin Samara, care a avut o carieră impresionantă în cadrul Carrefour încă din anul 2000, se întoarce în echipă ca Director Business Unit Hipermarket. Acesta va coordona echipa de Expansiune și va fi responsabil de procesul de integrare Cora. Samara a fost un membru esențial al Comitetului Executiv din 2011 și a avut un rol major în dezvoltarea platformei de e-grocery Bringo.

Roxana Cernica, cu o experiență de 20 de ani în cadrul companiei, preia conducerea formatelor mici ca Director Business Unit Market, Express și Supeco. Ea va gestiona expansiunea acestor formate și va continua să contribuie la dezvoltarea comercială a companiei.

Noua structură a Comitetului Executiv Carrefour România include, de asemenea, pe Gilles Ballot ca CEO, Régis Moratin ca CFO, Narcis Horhoianu ca CMO, Alina Gamauf în rolul de HR, CSR și Public Affairs, și pe Jagoda Gwardys-Zientara, Roxana Cernica și Cătălin Samara în noile lor roluri.

Carrefour România, cu aproximativ 450 de magazine în 113 orașe, este unul dintre cei mai importanți jucători din retailul românesc, angajând peste 17.000 de persoane și contribuind semnificativ la economia națională. În 2022, compania a adus peste 681 milioane de lei la bugetul de stat și colaborează cu peste 1300 de producători locali pentru a furniza produse proaspete clienților săi.

Sursă: Revista Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise