Comtim revine în piață
Smithfield România, cel mai mare producător de carne de porc din România, a devenit, începând cu luna octombrie 2024, la 20 de ani de la debutul operațiunilor în România, Comtim România.
Producătorul din Timișoara a inițiat un proces de rebranding corporate cu scopul de a oferi publicului larg o imagine clară a misiunii, valorilor companiei și a modului sustenabil în care produce carne de porc 100% românească.
In anul în care aniversează două decade de excelență, compania dorește să prezinte evoluția sa, puternic ancorată în tradiția locală dar totodată orientată cu optimism și încredere spre viitor, se arată într-un comunicat al companiei.
Începând cu luna octombrie 2024, Smithfield România își va desfășura activitatea sub noua denumire „Comtim Romania SRL”, denumire care se suprapune numelui brandului 100% românesc de carne de porc, Comtim.
„Noul nume aduce un tribut pentru tot ce a însemnat Comtim în trecut și pentru profesioniștii care au pus industria cărnii la loc de cinste. Motiv de mândrie regională și chiar națională, brandul Comtim spune o poveste memorabilă a unei tradiții românești. Echipa noastră duce acum mai departe legenda unui brand de carne cu tradiție națională și gust autentic românesc și ne prezentăm publicului așa cum suntem: o companie solidă care setează standardele de excelență în industrie” a declarat Goran Panici, Director General Comtim Romania.
Activitatea companiei se va desfășura în continuare respectând valorile care au consacrat-o: bunăstarea animală, siguranța angajaților, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru mediul înconjurător și sprijin oferit comunităților.
Rebrandinul are loc în contextul reorganizării modului de raportare la nivel de grup, prin care punctele de lucru din SUA, Europa și China devin operațiuni independente de business, iar operațiunile din România vor raporta la nivel de Europa către Morliny Foods.
Despre Comtim Romania
Comtim Romania a dezvoltat în zona de Vest a țării un sistem integrat de operațiuni „din fermă în furculiță”, pentru a oferi consumatorilor produse din carne de porc 100% românească.
Produsele Comtim provin de la animalele crescute în fermele proprii, hrănite cu cereale produse local, de către fermieri din zona de Vest a țării.
„Prin investițiile realizate ne-am asumat să ducem mai departe, din 1967 până în prezent, tradiția Comtim de a oferi consumatorului produse din carne de porc de cea mai bună calitate, proaspete, cu un gust autentic românesc”, se mai arată în comunicat.
Senior Editor – Viorela Pitulice
Comentariile sunt închise