Pregătirile de Crăciun, pe ultima sută de metri. Ce le-a pregătit Moldovan Carmangerie consumatorilor
Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă importantă pentru orice companie, mai ales dacă activează în industria alimentară. Așa se întâmplă și la Moldovan Carmangerie, un business de familie din Cluj care lucrează în sistem integrat, care a pregătit o grămadă de bunătăți pentru consumatori.
„Carnea de porc este cea mai căutată în perioada aceasta, dar avem și o gamă de produse semipreparate precum piftiile, caltaboș, cârnați, dat tot carnea de porc este vedeta sărbătorilor”, spune într-un interviu acordat FoodBiz Cosmin Moldovan, fondator și director general al Moldovan Carmangerie.
Produsele pot fi găsite în rețeaua proprie de magazine din Bistrița, Cluj și Oradea și care de anul viitor ar urma să se extindă și în alte zone ale țării.
Moldovan Carmangerie este un business de familie care se desfășoară în sistem integrat: cultura mare, ferme de vaci și de porci, FNC, abator, două fabrici de carne, gastronomie, restaurante, rețea proprie de magazine, depozit logistic.
”Suntem o companie integrata, nu ne plictisim”, mărturisește Cosmin Moldovan.
Senior Editor – Viorela Pitulice
Comentariile sunt închise