Un eveniment unicat la care vor avea acces doar 36 de fericiți are loc pe 4 iunie, seara, în București.
Caștigătorul Cupei Mondiale a Bucătăriei, celebrul bucătar Claude Giraud, deținător a 2 * Michelin, un patriarh al bucătăriei franceze, va găti ca invitat al FOODINTELFORUM la București.
“În 1987 am câștigat cea de-a doua stea Michelin și am devenit cel mai tânăr chef cu două stele din Franța. O revistă m-a inclus printre cei mai buni 29 de bucătari francezi iar prestigioasa Times a declarat ca sunt chiar cel mai bun! A fost o adevărata explozie in media…”
Doar 36 de norocoși vor participa la această cină unicat în care secrete, delicii și spectacol gastronomic de cel mai înalt nivel Mondial vor fi împărtășite în România.
Simpatic peste măsură și multipremiat după cum se vede, Claude Giraud, se va întreține cu participanții o seara întreagă, dezvăluindu-le secrete ale bucătăriei regilor și președinților francezi.
Câteva dintre marile distincții ale acestui Mare Antrenor de bucătari cu stele Michelin în Franța:
- 1979: Marele Premiu al Academiei Internaționale de Bucătărie
- 1979: Finalist de Grand Cuisine Award Taittinger
- 1979: Finalist Grand Culinary Imperial Mandarin Award
- 1980: Campionatul francez de desert
- 1982: 1 Stea Michelin (Cea mai tânără stea din Franța)
- 1984: Medalia de aur a criticii gastronomice din Franța
- 1985: Medalia de aur pentru turism
- 1985: Cupa europeană a tinerilor bucătari (Milano)
- 1986: Cupa Mondiala a bucătăriei (Madrid)
- 1986: Maestrul Maeștrilor bucătari din Franța
- 1987: Clasat al doilea bucătar al Franței de către revista Times
- 1987: Diploma l’Elite Culinaire Europeenne EUROTOQUE
- 1988: 4 Stele Champerard
- 1988: Obține cea de-a doua Stea Michelin (cel mai tânăr bucătar cu doua stele Michelin)
Sponsor al cinei:
Comentariile sunt închise