De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019?  

BucharestFoodSummit (12-14 noiembrie 2019) a ajuns la cea de-a doua ediție.

 FoodBiz este partener principal al celei de-a doua ediții a BucharestFoodSummit, cel mai important eveniment al acestei toamne din domeniul agriculturii, producției alimentare, logisticii și HORECA din România și regiune, în perioada 12-14 noiembrie, la Academia de Studii Economice și Hotel Sheraton, București

Evenimentul se adresează oamenilor de afaceri din sectoarele menționate, constituind o bună ocazie de a lua contact cu cele mai noi informații privind mediul de business autohton, dar și cu ultimele noutăți în materie de  finanțare, tehnologie, oportunități de afaceri sau piețe de desfacere la export.

O atenție deosebită este acordată tinerilor antreprenori, care vor avea la dipoziție un panel de discuții dedicat start-up-urilor. O premieră ce va fi continuată și la următoarele ediții ale BucharestFoodSummit

După succesul înregistrat la prima ediție a BucharestFoodSummit din noiembrie 2018, ediția din acest an se poziționează ca un eveniment de o și mai mare anvergură, reunind personalități importante din mediul de afaceri, academic, politicieni, precum și autorități importante din structurile administrative. 

Printre speakeri se numără:

  • Bogdan Marius Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței
  • Sergiu Oprescu, președinte Alpha Bank, președinte Asociația Băncilor din România
  • Dan  Suciu, purtător de cuvânt BNR
  • Bogdan Constantin Neacșu, președinte CEC Bank
  • Alexandru Potor, secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene
  • Alexandru Țachianu, secretar de stat Ministerul Agriculturii
  • Alexandru Stănescu, președinte Comisia de Agricultură din Camera Deputaților
  • Adrian Chesnoiu, director general AFIR
  • Adrian Pintea, director general APIA
  • Nicolae Istudor, rector ASE
  • Nicolae Badea, fondator și CEO al Computerland România
  • Radu Timiș, fondator Cris-Tim
  • precum și fermieri cunoscuți cum ar fi Dimitrie Muscă, CAI Curtici sau Gheorghe Albu, președinte LAPAR.

BucharestFoodSummit este organizat de Event Space, în colaborare cu:

  • CEC Bank
  • HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România
  • ASPES – Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale
  • FIHR – Federația Industriei Hoteliere din Romania
  • Academia de Studii Economice București.

Partenerii media: FoodBiz, TVR Internațíonal, Agrointeligența, Economistul, Agrostandard și Phoenix Media.

Mai multe informații găsiți aici: http://bucharestfoodsummit.ro/

Pe lângă BucharestFoodSummit, Event Space mai organizează un alt eveniment de top: FoodIntelForum, conferință internațională dedicată sectorului agribusiness.

BucharestFoodSummit

Program conferință 12-14 noiembrie 2019, pe scurt

12 noiembrie – ZIUA 1

ora 9: 15 – 11:00 –  Panel 1 – Evoluția calității forței de muncă în agribusiness și HORECA în Europa Centrală și de Sud-Est –  Sala Constantin Bărbulescu, Academia de Studii Economice din București

ora 11:30 – 13:30 – Panel 2 – Tehnici de îmbunătățire a calității serviciilor în agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HORECA – Sala Constantin Bărbulescu, Academia de Studii Economice din București

ora 9: 15 – 11:00 – Panel 3   – Deșertificarea și influența factorilor de climă în agribusiness-ul din Europa Centrală și de Sud Est. – Sala Madgearu, Academia de Studii Economice din București

ora 11:30 – 13:30 – Panel 4 – Agrointeligența – Alianța producătorilor agroalimentari cu retailerii și consumatorii. Căi de realizare – Sala MadgearuAcademia de Studii Economice din București

ora 13:30 – Business Lunch

ora 16:00 Club LeaderSpace – Influența brandului de țară asupra exporturilor, Hotel Sheraton by invitation only

ora 19:00 Cină Exclusivă 60 participanți by invitation only

13 noiembrie – ZIUA 2

ora 9: 15 – 11:00 –  Panel 5  – Modalități de finanțare alternativă pentru antreprenorii firmelor medii și mari din agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HORECA.  – Sala Colorado, Hotel Sheraton

ora 11:30 – 13:30 – Panel 6 –  Accesarea finanțărilor suplimentare pentru antreprenorii de start-up-uri. Fonduri de investiții și finanțări private. Prezentare de business planuri și oportunități – Sala Colorado, Hotel Sheraton

19:00 – Cină Exclusivă  60 participanți by invitation only

4 noiembrie – ZIUA 3

ora 9:15 – Panel 7 – Eficientizarea dialogului între mediul de afaceri și autorități. Mecanisme moderne de comunicare – Sala Constantin Bărbulescu, Academia de Studii Economice din București

ora 9: 15 – Panel 8 –Tehnologizarea proceselor integrate în agricultură de precizie, retail și HoReCa. – Sala Madgearu, Academia de Studii Economice din București

ora 11: 30 – Sesiune plenară – Dezvoltarea brandurilor de țară în Europa Centrală și de Sud Est  prin ridicarea calității produselor eco, produselor tradiționale și a lanțului HORECA.  – Aula MagnaAcademia de Studii Economice din București

13:30 – Business Lunch

19:00 – Cină Exclusivă  60 participanți by invitation only 

 

Nu amânați, locurile sunt limitate, înscrieți-vă acum!

vezi și…

Cum se cucerește o piață externă?

 

 

Comentariile sunt închise