Bucharest Food Summit 2019: De la inteligența artificială, până la nișele cu potențial în business-ul românesc (Partea I)

Bucharest Food Summit s-a dovedit a fi și în 2019 cel mai important eveniment al anului dedicat tehnologiilor și industriei agroalimentare. Manifestarea, desfășurată în perioada 12-14 noiembrie 2019 la ASE București și Hotel Sheraton, a atras cei mai importanți oameni de afaceri din agricultură, industria alimentară și HoReCa, precum și factori de decizie din structurile administrative.

Invitatul special al manifestării a fost specialistul în geopolitică Hardy Schloer, cel care a prognozat căderea puternică a indicelui Dow Jones, cel mai important indice al pieței de capital la Bursa din New York, cofondator al companiei Raven Pack, care livrează rapoarte de analiză și prognoză unor mari instituții financiare din întreaga lume.  

Bucharest Food Summit s-a desfășurat în cadrul a patru paneluri de discuții și o sesiune plenară, ocazie cu care au fost tratate subiecte importante ale momentului, pornind de la „Evoluția calității forței de muncă în agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HoReCa în Europa Centrală și de Sud-Est” (Panel I), „Alianța producătorilor agroalimentari cu retailerii și consumatorii. Căi de realizare” – Panel organizat sub coordonarea Grupului Agrointeligența (Panel II), „Modele de succes în business. Tehnici de îmbunătățire a calității serviciilor. Eficientizarea dialogului dintre mediul de afaceri și autorități” (Panel III), până la „Modalități de finanțare alternativă pentru antreprenorii firmelor medii și mari din agribusiness, producție alimentară, de băuturi și HoReCa” (Panel IV).

A urmat apoi Sesiunea plenara desfășurată în Aula Magna, ASE București, având ca speakeri pe Hardy Schloer, cu tema „Cum schimbă inteligența artificială business-ul dumneavoastră azi? Pentru totdeauna” și Georgios Argentopoulos, Chairman and CEO Sphera Franchise Group – „Aliatul tău personal: Inteligența artificială”.

Pe lista speakerilor la ediția din acest an a Bucharest Food Summmit s-au mai aflat: Gabriel Biriș, Partener Fondator Casa de Avocatură Biriș-Goran; Anita Panait, Director Executiv HORA; László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru; Alexandru Stănescu, Președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților; fermierul Gheorghe Albu, președinte LAPAR, precum și alte nume importante din mediul de business autohton.

Bucharest Food Summit 2019 a fost organizat de Event Space, în colaborare cu revista FoodBiz, CEC Bank, Computerland, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), Casa de Avocatură Biriș-Goran, FIHR – Federația Industriei Hoteliere din Romania, HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, ASPES – Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale, Grupul Agrointeligența și Academia de Studii Economice București.

Partenerii media au fost revista FoodBiz, TVR Internațional, Economistul, Agrostandard și Phoenix Media.


 

Comentariile sunt închise