Robotul-cameristă

Operatorul telecom sud-coreean KT a lansat la Seoul robotul de servicii hoteliere activat de inteligență artificială și alte tehnologii de vârf, care poate livra bunuri oaspeților în camerele lor.

La Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun Hotels & Residence robotul, numit N bot, poate fi chemat la cameră de către oaspeți. Aceștia pot utiliza comanda vocală sau pot folosi telefoanele desemnate pentru a specifica articolele de care au nevoie, cum ar fi prosoape sau apă îmbuteliată. Robotul-cameristă va transporta articolele solicitate și va folosi singur ascensorul pentru a le livra oaspeților.

Robotul-cameristă poate face acest lucru fiind conectat wireless la ascensoare și având tehnologii de cartografiere spațială 3D și tehnologii de conducere autonomă dezvoltate de KT, a specificat compania.

Serviciul este disponibil în prezent într-o sută de camere la hotelul Novotel, dar compania de comunicații a spus că va extinde acest serviciu.

De asemenea, N bot va circula pe holurile hotelului în perioada Crăciunului pentru a oferi cadouri speciale oaspeților care au făcut check-in-ul, a spus transportatorul.

Articolul integral aici: https://www.zdnet.com/article/kt-launches-service-robot-in-hotel/


vezi și…

Creștere masivă a investițiilor globale în start-up-urile din domeniul dronelor

Comentariile sunt închise