Concepte inovatoare pentru bucătăria modulară de la Samsung

Compania Samsung a prezentat în cadrul Salonului CES 2020 o nouă categorie de electrocasnice inovatoare adaptabile personalizării și care pot fi integrate cu ușurință în bucătăria modulară.

Noile electrocasnice prezentate la târgul de specialitate CES, din Las Vegas, sunt interconectabile și pot fi ușor personalizate pentru a se adapta nevoilor dintr-o locuință modernă.

„În primul rând, sunt dispozitive inteligente care permit consumatorilor să poată să-și gestioneze mult mai bine timpul, dar și spațiul în care locuiesc sau își desfășoară activitățile zilnice. Sunt concepte inovatoare care răspund cerințelor vieții actuale și tendințelor prognozate”, a declarat Harry Choi, vicepreședintele departamentului de electrocasnice digitale din cadrul Samsung Electronics.

De la frigiere și plite, la sisteme de încălzire

Frigiderul Bespoke poate fi produs într-o gamă variată de forme și culori pentru a reflecta stilul personal al utilizatorului. Prin intermediul sistemului digital integrat Flex Zone, funcțiile frigiderului pot fi alese astfel încât incinta lui să aibă un palier larg de utilizare, fie ca frigider obișnuit, fie ca modul congelator.

Mașina de gătit Slim Double Induction este un aparat portabil, proiectat pentru spații de mici dimensiuni. Aceasta gătește fără să ardă mâncarea, datorită celor două arzătoare cu tehnologie pe inducție, fiecare dintre arzătoare având nouă niveluri de putere diferite, pentru a face față oricărei cerințe culinare. Arzătoarele pot funcționa separat pentru vase de gătit de dimensiuni mici, sau ca o suprafață unificată, mai mare, pentru grătar sau pentru vase de gătit de mari dimensiuni.

Figiderele Cube. Noua serie Cube Refrigerators, de la Samsung, oferă trei modele noi de frigidere mici denumite Wine, Beer și Beauty. Aceste frigidere modulare sunt disponibile într-o varietate de culori elegante, care se îmbină perfect în orice decor interior al locuinței. Designul lor unic și versatil permit amplasarea lor oriunde, în orice cameră, inclusiv în dormitor. Cu o tehnologie specială de răcire, acestea sunt suficient de silențioase pentru fi plasate chiar și în spațiile de odihnă sau recreere.


vezi și…

Lecții de viață cu Adrian Rădulescu (Partea I)

Comentariile sunt închise