McDonald’s: Cum vom mânca în restaurante după pandemie?

Operatorul lanţului fast food McDonald’s se numără printre primii care au anunţat care vor fi schimbările făcute de companie în noul context. Potrivit  publicaţiei BusinessMagazin,  McDonald’s testează deja un prototip pentru ieşirile în oraş în perioada pandemiei.

În Olanda, unul dintre restaurantele din oraşul Arnhem a fost deja reechipat pentru noua lume.

„Pe măsură ce te apropii, cercuri mari, galbene, marchează distanţa socială aprobată între un client şi celălalt. Chiar înainte de a intra în restaurant, se află o staţie de spălat pe mâini. Fiecare client trebuie să îşi spele mâinile câte 20 de secunde înainte de a intra”.

Apoi, eşti întâmpinat de o gazdă de restaurant în stil vechi – ea se află în spatele unui ecran.

Gazda poartă mănuşi, dar nu şi mască. Oferă apoi clienţilor un semn de plastic pe care se află numărul pe care îl ocupă într-un rând de aşteptare. Apoi, clienţii se apropie de un ecran digital prin intermediul căruia îşi plasează comanda. După ce fac acest lucru, se aşază la o masă.Imediat după ce se îndepărtează de touchscreen, un angajat îl dezinfectază.

Semne de avertizare despre respectarea distanţei fizice se află peste tot.Mâncarea soseşte într-un dispozitiv asemănător celor de servire a preparatelor chinezeşti. Acesta permite o experienţă de preluare a preparatelor fără contactarea altor persoane, în care clienţii pur şi simplu îşi ridică mâncarea de pe un dispozitiv, care este ulterior din nou dezinfectat, după ce ei îşi termină masa.

În momentul în care clienţii pleacă, masa este dezinfectată, pregătită pentru următorul client.

Continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

Articol editat de Ioana Ștefanco


vezi și…

#RomâniaFuncționează. Peste 1000 de oameni lucrează, alți 400 stau

 

 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim