Școala digitală de produse alimentare la irlandezi

Un nou program inovator de produse alimentare online de la Oficiul Întreprinderilor Locale din Irlanda urmează să crească numărul de start-up-uri locale din domeniul alimentar. Școala digitală de produse alimentare este prima de acest fel din Europa și oferă antreprenorilor din domeniu sfaturi și îndrumări de la experți, din casa lor, birou sau bucătărie.

Noua școală digitală de produse alimentare a fost dezvoltată în regiunea Dublin în colaborare cu Enterprise Ireland și Bord Bia. După succesul înregistrat pe plan local, acum este disponibilă la nivel național pentru solicitanții calificați. Programul online este o inițiativă de e-learning care ajuta participanţii, pornind de la o idee de start-up. până la parcurgerea etapelor de business.

Programul va oferi antreprenorilor din domeniul alimentar, educație în planificarea etapelor de plasare a produselor pe piață prin strategii de finanțare și creşterea vânzărilor, până la extinderea afacerii. El include sprijin din partea experților în domeniu, întrucât fiecare curs are un producător real care contribuie cu sfaturi și opinii. De asemenea, include contribuții ale cumpărătorilor de la comercianți precum Supervalu, Musgraves și Spar, alături de aprecierile lui Domini Kemp din Grupul ITSA Food și producătorii de produse alimentare care au trecut prin sistem.

Antreprenorii care termină Școala Digitală de alimente sunt apoi pregătiți să participe la programul Food Starter oferit de Oficiul Întreprinderilor Locale și, ulterior, de Academia Alimentară, care le oferă producătorilor posibilitatea de a-și prezenta produsul pe rafturile de vânzare cu amănuntul.

Școala digitală de produse alimentare este cel mai recent mod de sprijin creat pentru susținerea antreprenorilor din domeniul alimentar din Irlanda de către Oficiul Ȋntreprinderilor Locale, după celelalte două – Food Academy și Food Starter. Pentru mai multe informații despre Școala digitală de produse alimentare, accesați www.DigitalSchoolofFood.ie

Sursa articol fdbusiness.com

Articol editat de Cornelia Onea


vezi și…

Porumbul românesc, la mare căutare!

 

Comentariile sunt închise