SUA: Unele din marile lanțuri fast-food redeschid restaurantele

Marea majoritate a restaurantelor fast-food au fost închise la mijlocul lunii martie datorită escaladării pandemiei COVID-19  în SUA și au rămas deschise doar pentru livrări la pachet (to-go). Acum însă, mai multe state americane au început să relaxeze măsurile de distanțare socială. Ca urmare, câteva din marile lanțuri fast-food, cum sunt Popeyes, Burger King și altele redeschid restaurantele pentru servirea consumatorilor.

Kristyn Salaky face o trecere în revistă a ultimelor noutați într-o postare pe site-ul Delish.com. Ea îl citează pe CEO-ul “Restaurant Brands International”, proprietara mai multor lanțuri fast-food binecunoscute, cum sunt Popeyes, Burger King si Tim Hortons, care a anunțat că vor fi deschise o parte din restaurantele din America de Nord cu respectarea cerințelor autorităților locale. Într-un raport Business Insider se estima că ar fi vorba de circa 1000 de restaurante.

În articol se menționează că vor fi puse în aplicare măsuri de distanțare socială în aceste restaurante, vor fi oferite dezinfectante pentru mâini, vor fi eliminate stațiile de autoservire din restaurante (cum sunt fântânile de sucuri și de condimente).

McDonald începe, la randul său, să re-deschidă unele din restaurantele sale în anumite comunități unde restricțiile autorităților locale sunt relaxate. Măsurile de distanțare socială vor fi și ele implementate iar conducerea companiei a stabilit măsuri de sănătate și siguranță care vor fi implementate la toate unitațile.

Măsurile nu sunt limitate doar la lanțurile fast-food ci și în unele lanțuri de restaurante cum sunt Olive Garden și Red Lobster care deschid și ele unele unități acolo unde autoritățile o permit.

Sunt și lanțuri de restaurante care nu se grăbesc să deschidă încă. Chick-fil-A, cu sediul în statul Georgia nu a redeschis imediat unitățile deși autoritățile locale au relaxat restricțiile încă din aprilie dar,  de la 1 mai unele din restaurante oferă livrări la domiciliu.

Sursă articol: Delish.com

Articol editat de Leontin Dinulescu


vezi și…

#RomâniaFuncționează. Președintele Franței cere categoric: Sprijiniți fermierii români, business-ul românesc și produsele românești!

 

Comentariile sunt închise