#RomâniaFuncționează. Președintele Franței cere categoric: Sprijiniți fermierii români, business-ul românesc și produsele românești!

Ar putea să pară o știre falsă sau o greșeală, dar este adevărul adevarat!

O logică elementară impune ordinul președintelui Franței în România. El cere poporului francez să sprijine fermierii francezi și să cumpere mai ales produse franțuzești în timpul acestei crize. Fiind partenerul României în Uniunea Europeană este clar că președintele Franței, Emmanuel Macron, le cere categoric românilor să-i protejeze întâi pe fermierii români și să cumpere mai ales produse românești.

Faptul că francezii, și belgienii, și mulți alții din Uniunea Europeană sprijină agresiv producțiile lor naționale, iar românii nu fac asta, îl duce la disperare pe Tudor Neculoiu, antreprenor mare și încercat de marile furtuni și crize din agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoreCa.

Disperarea lui Tudor Neculoiu, conducătorul Sergiana este aceeași pentru sute de mii de fermieri și antreprenori români: de ce nu ne apără Guvernul României, oricare ar fi orientarea lui, în primul rând pe noi, producătorii români din România?

Tudor Neculoiu, mi-au povestit alții, este mai mare în business decât crede lumea. M-au convins cei 1.500 de angajați ai săi, zecile de restaurante și saloane de evenimente, cele peste 50 de magazine proprietate personală, diferitele ferme pe care le are și mai ales întâlnirea directă cu el.

Luptând foarte greu să-și ducă afacerile spre o zonă sigură în timpul acestui haos economic, el se desprinde pe zi ce trece de idea că Guvernul de la București, indiferent de orientare, este un real partener pentru el. Începe să creadă tot mai tare în ideea care circula acum 15-20 de ani între oamenii de afaceri români:

„În economia României dintre români scapă cine poate” și concluzionează revoltat: „oamenii români de afaceri NU sunt niciodată apărați de guvernele României”


vezi și…

#RomâniaFuncționează. Peste 1000 de oameni lucrează, alți 400 stau

Comentariile sunt închise