McDonald’s deschide un nou restaurant în București

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s România, a deschis cel de-al 85-lea restaurant în București, la Piața Progresul. Noul restaurant tip in-store oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s și creează 50 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiții de 5 milioane de lei.

Restaurantul de pe Șoseaua Giurgiului are o suprafață de 590mp, dispune de 107 de locuri în interior, 68 de locuri pe terasă, o cafenea McCafé și o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări. 

Cu un design modern, noul restaurant aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume. 

Un nou sistem pentru clienți

Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande produsele preferate, rapid și ușor, la kiosk-urile digitale la care își pot personaliza comanda și pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat. De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

McDonald’s are 85 de restaurante în 26 de orașe din România și o echipă formată din 5.500 de angajați care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client. 

Până la finalul acestui an, McDonald’s România plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante. 

Sursă articol Capital.ro


vezi și…

#RomâniaFuncționează: Antreprenorii și conducătorii nemulțumiți (Partea II)

 

 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim