Donau Chem Turnu Măgurele şi-a reluat activitatea

Fabrica de îngrăşăminte agricole Donau Chem Turnu Măgurele şi-a reluat activitatea, producând zilnic 1.500 de tone de uree şi 850 de tone de azotat de amoniu se arată într-un comunicat al InterAgro Group transmis către AGERPRES.

“După o perioadă de peste cinci ani în care producţia a fost suspendată (data opririi: 11 martie 2015), întreprinderea a repornit gradual instalaţiile astfel încât, în 23 iunie, Donau Chem ajunge, din nou, la o producţie zilnică de circa 1.500 de tone de uree şi 850 de tone de azotat de amoniu, pentru care consumă 1,6 milioane de metri cubi de gaze. Menţionăm că toată această cantitate reprezintă importuri”, se arată în comunicatul de presă.

Grupul agroindustrial precizează că, în prezent, unitatea din Turnu Măgurele are aproximativ 500 de angajaţi, a mai fost angajat personal în vederea repornirii şi se vor mai face angajări, compania estimând că până la finalul trimestrului trei al acestui an fabrica din Turnu Măgurele va avea 1.000 de salariaţi, iar produsele sale vor fi vândute atât în ţară, cât şi la export.

Sursă articol Agerpres.ro

Articol editat de Ioana Ștefanco


vezi și …

Vine o recesiune severă. Activați măcar restaurantele!

 

 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim