FoodIntelForum – Uraganul dezbaterilor – Tehnologia sprijină agribusiness-ul românesc în pandemie

“Tehnologia sprijină agribusiness-ul românesc în pandemie” – un eveniment de referință, care a avut loc ieri la ASAS

FoodIntelForum

A fost una dintre multele manifestări organizate în acest început de vară, în cadrul FoodIntelForum.ro, Ediția a 3-a 25 iunie – 14 iulie, alte manifestări urmând să aibă loc în zilele viitoare.

FoodIntelForum

Desfășurat cu spijinul ASAS și respectând distantarea cu asupra de masura in Aula de la ASAS, evenimentul cu dezbateri foarte aprinse a reunit nume importante din agribusiness-ul românesc, cercetători, dar și reprezentanți ai unor companii specializate în tehnologii de vârf, companii de consultanță și avocatură sau furnizori de inputuri.

FoodIntelForum

Conferința a adus la masa discuțiilor speakeri de excepție care au vorbit și s-au confruntat cu provocările pe care le presupun tehnologiile de ultimă oră, problemele actuale din agricultura românească, dar și despre importanța integrării în business.

FoodIntelForum

Pe lista vorbitorilor s-au aflat Valeriu Tabără, președintele ASAS, Viorel Marin – Lider, SmartAgriHub, Europa de S-E, Nicolae Badea – Antreprenor, CEO Computerland România, Călin Muscă – Antreprenor, Porkprod, Curtici, Varujan Pambuccian – Deputat, Comisia pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, Andrei Nagy – Co-fondator și COO, AlphaBlock și alții.

FoodIntelForum

Evenimentul s-a încheiat spectaculos cu o vizită în livada de fructe exotice a USAMV București, unde Prof dr. Florin Stănică a prezentat mai multe specii de pomi inedite pentru țara noastră: kiwi, curmal sau banana Nordului, fiind organizată și o degustare de fructe.

FoodIntelForum

Susținut de: Computerland România, partener Gold; Casa de Avocatura Biriș-Goran; CEC Bank, Ana Pan, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești, FoodIntelForum Ediția a III-a, 25 iunie – 14 iulie 2020 a subliniat cu tărie excepțională obligativitatea fermierilor și a producătorilor din agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa de a se asocia și integra pentru valorificarea potențialului excepțional al României.

FoodIntelForum

Revistele FoodBiz, AgroStandard și Economistul, TVR International, Lumea Banilor și Canalul #RomâniaFuncționează sunt alături de această idee generoasă pe care FoodIntelForum o susține și o promovează: finanțarea, profitul și uraganul tehnologic se pot integra mai bine în foodbiz-ul românesc dacă asocierea și cooperarea nu sunt doar niște declarații lipsite de fond!

FoodIntelForum


vezi și…

#RomâniaFuncționează. Admiterea 2020 la ASE: Online și peste 7.000 locuri la 12 facultăți!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim