Noua tendinta a verii – vodka infuzata

Întrebarea pe care și-o pun în prezent persoanele din industria băuturilor spirtoase este dacă vodka poate redeveni preferata consumatorilor, în favoarea mult apreciatului gin din prezent.

Ginul s-a bucurat de o creștere spectaculoasă în ultimii ani, fiind produs într-o varietate de arome, ce l-au dus pe culmile succesului. În timp ce acesta a devenit preferatul consumatorilor de băuturi spirtoase, vodka a fost puternic afectată, vânzările scăzând de la 323.75 milioane de baxuri in 2017, la 322.15 mil in 2018.

Brandurile de vodka au fost nevoite să se reinventeze și să țină pasul cu noul trend: experimentarea cu diverse infuzii, cu cannabis, dar și cu diferite concentrații de alcool.

Noul gust preferat de public este cel bazat pe infuzii de fructe și ingrediente botanice, rețete inspirate din succesul pe care l-a avut ginul. Dintre brand-urile care s-au adaptat foarte repede la noile cereri ale pieței putem menționa brandul rusesc Tovaritch!, brandul suedez Purity Vodka si brandul deja foarte popular Absolut.

În timp vom afla care dintre aceste tendințe va deveni noua preferată a publicului si care va aduce vodka pe primul loc în topul preferințelor consumatorilor.

Sursa: Lemoneight

Editat de: Teodora Stancea


vezi și…

Emil Dumitru, MADR: Peste 1,5 mil. hectare culturi de primăvară sunt calamitate

 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim