Startup-ul agro-tech Meshine Tech primește o investiție de la EGV

EarlyGame Ventures – EGV (earlygame.vc) anunță finalizarea unei prime runde de investiții  de fonduri în Meshine Tech (meshine.io).

Aceasta este o companie care pregătește o platformă de analiză a datelor colectate de la senzorii instalați pe mașinile agricole, prototipul fiind încă în stadiul de producție.

În ceea ce privește obiectivul de finalizeze a produsului (MVP), acesta va fi gata până la finalul trimestrului al doilea al anului viitor.

Investiția super-early-stage în Meshine este în perfectă concordanță cu „Viitorul agriculturii”, teza de investiţii a EGV dedicată domeniului agricol. Viziunea fondului este aceea că “tehnologia are puterea de a eradica foametea la nivel global.

Dat fiind potentialul agricol uriaș al României, căutăm activ să identificam tehnologii noi care să facă hrana mai accesibilă pentru toți prin reducerea pierderilor și a risipei, prin controlul dăunătorilor, prin scăderea costurilor cu resursa umană, prin mai buna gestionare a culturilor și șeptelului și prin creșterea productivității. ”

continuarea articolului pe Retail.ro


vezi și…

BucharestFoodSummit.ro la USAMV: Presa, economia, curajul și vinurile de Pietroasa în dezbateri prelungite

 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim