Kaufland: 1 mil euro “În stare de bine”

Kaufland anunță startul unui nou apel de proiecte în cadrul programului “În stare de bine”, ce oferă organizațiilor neguvernamentale granturi nerambursabile în valoare de 1 milion de euro pentru a derula proiecte sustenabile pentru România.

ONG-urile sunt invitate să își pregătească aplicațiile pentru o nouă sesiune de depunere a proiectelor, prima din acest an, care are loc între 14-16 aprilie 2021.

Proiectele se depun online pe platforma programului, disponibilă la www.instaredebine.ro

În stare de bine

Domeniile vizate de programul “În stare de bine” sunt cultura, sportul și viața sănătoasă. O atenţie sporită este acordată proiectelor care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile și care implică în mod activ beneficiarii cărora li se adresează şi comunităţile din care aceştia fac parte.

Kaufland devine și Sponsor Gold la FoodIntelForum.ro Ediția a IV-a, care va avea loc între 27 aprilie- 3 iunie 2021.

FoodIntelForum.ro este cea mai importantă platformă internațională de comunicare a acestei primăveri cuprinzând mai multe conferințe, workshopuri, prezentări de brand-uri unicat, care acoperă tot lanțul specific din agribusiness, industria alimentară, industria de băuturi, retail și HoReCa.

FoodIntelForum.ro pune în discuție: accelerarea comercializării și introducerii tehnologiilor agro-alimentare cele mai avansate, generate de uraganul tehnologic în plină evoluție și de necesitatea implementării “Green Deal” la nivelul UE, cele mai moderne modalități de finanțare și accesul la fondurile europene destinate României și Europei de sud-est.

Rămâneți aproape, dezvoltarea urmează. FoodIntelForum.ro Ediția a IV-a, 27 aprilie-3 iunie 2021

Editor – Leontin Dinulescu


Citește și – “Pietroasa”, “Jidvei”, “Ferma Baciu” – calitatea românească la FoodIntelForum 2021


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim