Carrefour Sfântu Gheorghe, primul hipermarket 100% self-checkout

Premieră pentru România.

Carrefour a deschis primul hipermarket 100% self-checkout la Sfântu Gheorghe, în incinta noului centru comercial Sepsi Value Centre.

Magazinul include 16 case, unde clienţii îşi pot scana singuri produsele. Concret, nu există niciun angajat la case, ceea ce este o premieră pentru România. Inaugurarea de la Sfântu Gheorghe marchează şi lansarea programului de loialitate Act for Good, disponibil prin aplicaţia Carrefour. Odată cu trecerea la abordarea digitală se economiseşte mult timp la procesul de checkout şi scad timpii de aşteptare.

Plata se poate face cu cash sau cu cardul, iar persoanele care au nevoie de asistență în acest sens sunt ajutate de angajaţii supermaket-ului. Mai există şi opţiunea Scan & Pay, care permite scanarea şi plata produselor pe măsură ce ele sunt adaugate în coşul de cumpărături. Oferta hipermarketului include produse alimentare, inclusiv produse create după rețetele tradiționale din regiune, electrocasnice, electronice, produse de curăţenie, dar şi un nou concept de magazin, Carrefour Carusel.


Citește și: Carrefour lansează un program de loializare – Act For Good


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim