Kaufland – Sponsor Gold și Agriso Sponsor la FoodIntelForum.ro Ediția a IV-a

Kaufland a devenit  Sponsor Gold la FoodIntelForum.ro Editia a IV-a, care va avea loc între 27 aprilie- 3 iunie 2021.

Kaufland Valer HancasÎn cadrul conferințelor, Valer Hancaș, Corporate Affairs & Communication Director Kaufland va prezenta influența retail-ului modern asupra creșterii calității produselor, asocierii și parteneriatelor, cu accent pe câteva povești de succes.

 

Gabriel Biriș
*

Casa de avocatura Biriș-Goran a devenit, și în acest an, Partener al  FoodIntelForum.ro, Ediția a IV-a, la fel ca și la precedentele trei ediții. Cunoscutul avocat Gabriel Biriș va fi unul dintre moderatorii de elită ai conferințelor.

FoodIntelForum.ro este cea mai importantă platformă internațională de comunicare a acestei primăveri cuprinzând mai multe conferințe, workshopuri, prezentări de brand-uri unicat, care acoperă tot lanțul specific din agribusiness, industria alimentară, industria de băuturi, retail și HoReCa.

FoodIntelForum.ro pune în discuție:

  • accelerarea comercializării și introducerii tehnologiilor agro-alimentare cele mai avansate, generate de uraganul tehnologic în plină evoluție și de necesitatea implementării “Green Deal” la nivelul UE
  • cele mai moderne modalități de finanțare și accesul la fondurile europene destinate României și Europei de sud-est.

AgrisoÎn calitate de Sponsor FoodIntelForum.ro, Editia a IV-a  s-a alăturat și Agriso, o firmă cu capital românesc care, plecând de la convingerea că  agricultura va fi mult mai eficientă doar dacă va fi integrata “de la sol la satelit“, a dezvoltat o aplicație modernă ce folosește tehnologie de ultimă generație pentru a veni în ajutorul fermierilor.

FoodIntelForum.ro, Ediția a IV-a,  27 iunie-3 iunie 2021, are ca Sponsor Gold Kaufland, și printre Parteneri: Casa de avocatură Biriș-Goran, CEC Bank, USAMV, ASAS, ASE, Hora etc.

Printre partenerii media sunt: FoodBiz, Agrostandard, Economistul. Lumea Banilor, Infrapress, TVR Internațional etc.

 

Editat de

Leontin Dinulescu

 


Citește și – “Pietroasa”, “Jidvei”, “Ferma Baciu” – calitatea românească la FoodIntelForum 2021

Citește și: Kaufland ajută producătorii locali de legume și fructe


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim