Zilele Horticulturii Bucureștene, 13-16 mai, USAMV București

Cea de a XVII-a ediție a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene va avea loc în perioada 13-16 mai 2021 în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Manifestarea va include conferințe, dar vor fi și demonstrații desfășurate fizic și online.

Zilele Horticulturii Bucureștene

“După o pauză de un an din cauza pandemiei care ne-a împiedicat sa organizăm evenimentul in mai 2020, acum avem ocazia să ne regăsim în frumosul campus al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Bucureștiî intr-o suită deosebită de evenimente organizate cu acest prilej”, arată organizatorii.

Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2021 cuprinde mai multe manifestări care au loc zilnic. Acesta cuprinde conferințe, ateliere și demonstrații desfășurate online pe pagina evenimentului.

Câteva teme din interesantele prelegeri, ateliere și demonstrații:

  • Atelier de ornitologie și faună utilă
  • Tranziția Verde: oportunități și provocări pentru peisagistica europeană
  • Grădina biointensivă eco
  • Aplicații digitale în sprijinul fermierilor horticultori
  • Călătorie în jurul grădinii mele
  • Micii horticultori în acțiune: Tainele tehnicii plantării în ghiveci dezvăluite copiilor
  • Soluții tehnologice inovative pentru plantațiile pomicole

Vizitatorii vor putea să admire în cadrul expoziției Hortus Florshow flori, arbuști, semințe, răsaduri de legume și flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale. Produsele pot fi  și achiziționate.

Vizitatorii sunt așteptați în Campusul Agronomie – Herăstrău, Bd. Mărăști 59, București.


Citește și – „Investiții profitabile în horticultură” – premieră la BucharestFoodSummit.ro


FoodIntelForum Ediția a IV-a 2021, cel mai mare și important eveniment internațional al primăverii din România în agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa, va avea loc în perioada 27 aprilie – 3 iunie 2021. Forumul este organizat în parteneriat cu: Academia de Studii Economice București, #RomâniaFuncționează, FoodBiz, Kaufland, AgriSo, CEC Bank, HORA, USAMV, Casa de Avocatură Biriș-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, Lumea Banilor, Infrapress, TVR International, Agrostandard și Economistul.

Comentariile sunt închise