Resetare obligatorie a afacerilor din agribusiness-ul românesc

„Fiarba vinu’n cupe, spumege pocalul…”

#RomâniaFuncționează organizează, în data de 13 mai 2021, ora 17:00, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMV), o nouă întâlnire de top împreună cu seria evenimentelor marca FoodIntelForum 2021, dedicate antreprenorilor români din agribusiness.

FoodIntelForum, ajuns la a IV-a ediție, are loc în perioada 27 aprilie – 3 iunie 2021, fiind cel mai mare și important eveniment internațional al primăverii din România în agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi, retail și HoReCa.

“Mecanisme de resetare spectaculoasă a afacerilor din agribusiness”

Se vor întâlni din nou în dezbateri intense cei mai importanți oameni din agricultură, industria alimentară și de băuturi, retail și HoReCa din România, antreprenorii majori, dar și autorități centrale, conducători ai mediului academic, toți prieteni cu spiritul antreprenorial în agribusiness.

Dezbaterile au loc pe acoperișul spectaculos al uneia dintre facultățile de vârf ale USAMV, gazdă de talie internațională de care mediul de afaceri din România ar trebui să profite mai mult.

Participanții și partenerii sunt foarte multumiți de șansele de afaceri pe care evenimentul le generează:

Razvan TeodorescuRăzvan Teodorescu, rectorul USAMV București afirmă:
”Participăm la FoodIntelForum 2021 pentru că este cea mai importantă platformă care strânge actorii majori din agricultură (mediul academic, mediul economic și mediul politic) la ”cursul” pentru finanțarea, tehnologizarea și strategia de dezvoltare a agriculturii”.

 

Valer Hancas“Susținem FoodIntelForum Ediția a IV-a 2021 datorită nivelului ridicat al dezbaterilor. Descoperim puncte de vedere care ne interesează și un dialog și profesionalism ridicat, care sunt “ ingrediente de bază” pentru cooperare și parteneriat. Kaufland cu România, pentru România” – Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs și Comunicare, Kaufland România, Sponsor Gold al întregului eveniment.

Temele de discuție sunt dintre cele care ustură:

  • Sunt șanse pentru business-urile românești?
  • Generația tânară e suficient pregătită pentru provocările momentului?
  • Avem fonduri suficiente pentru dezvoltarea integrată a agribusinessului românesc?
  • Fermieri mari sau fermieri mici?
  • Green Deal azi sau după 2030?
Gabriel Biriș
*

“Susținem și ediția a IV-a a FoodIntelForum pentru că este platforma care stimulează dezvoltarea accelerată a business-ului din România, dezvoltarea cooperarii între producatori și retaileri, dar și asocierea între fermieri” – Gabriel Biriș, Partener fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran.

Analiza și evaluarea produselor românesti premium de pe data de 13 mai va cuprinde și vinurile secrete ale cramelor Domeniile Urlați și SCDVV Pietroasa, parteneri puternici ai evenimentului.

Cine o să aibă dreptate?

Dimitrie Muscă, Dan Pascariu, sau Ionuț Olteanu?

Ce noutăți o să anunțe ministrul Adrian Oros sau ministrul Sorin Cîmpeanu?

Ambasadorul Elveției ne va impartăși mecanisme de eficientizare din țara sa?

Bogdan Popovici, inițiatorul platformei România care Funcționează:

“Multe lucruri interesante se vor discuta și se vor rezolva pe data de 13 mai la USAMV!”

FoodIntel Forum 2021

Forumul este organizat în parteneriat cu: Academia de Studii Economice București, #RomâniaFuncționează, FoodBiz, Kaufland, AgriSo, CEC Bank, HORA, USAMV, Casa de Avocatură Biriș-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, Groupama, LumeaBanilor, Infrapress, TVR Internațional, Agrostandard și Economistul.

Citește și: Kaufland – Sponsor Gold și Agriso Sponsor la FoodIntelForum.ro Ediția a IV-a


 

Comentariile sunt închise