Coca-Cola HBC România își extinde portofoliul de cafea

Coca-Cola HBC România, liderul local al pieței de băuturi, și Caffè Vergnano, una dintre cele mai prestigioase companii de cafea din Italia, aduc în România experiența premium a unui espresso autentic italian.

Caffe Vergnano are o îndelungată și prestigioasă istorie. Fondată în 1882, atunci când Domenico Vergnano, strămoș al familiei Vergnano, a stabilit sediul activității sale prin deschiderea unui mic magazin alimentar în orașul medieval Chieri situat la poalele dealurilor din jurul Torino.

Suntem foarte bucuroși să adăugăm o nouă savoare în portofoliul nostru de cafea, de data aceasta, o cafea italiană veritabilă. Caffè Vergnano este o afacere de familie, consolidată de 4 generații la rând, care pune pe primul loc calitatea și momentul unic pe care îl creează. Brandul va beneficia de o rețea largă de distribuție și de susținerea unui partener de business puternic, așa cum este Coca-Cola HBC. Vrem să oferim românilor o cafea perfectă și puțin din stilul ‘la dolce vita’ cu fiecare ceașcă de Caffè Vergano servită. ”, declară Mihaela Hoffman, Coffee & Premium Spirits Business Director, Coca-Cola HBC România.

Parteneriatul cu Coca-Cola HBC ne va ajuta să accelerăm creșterea brandului nostru și să facem cunoscut gustul autentic italienesc al cafelei Vergnano în afara Italiei. Combinând expertiza, know-how-ul și echipa profesionistă a Coca-Cola HBC, cu brandul nostru de istorie și produse excelente, suntem încrezători că acest lucru se va dovedi un parteneriat puternic în dezvoltarea afacerii noastre în afara Italiei.”, declară Carolina Vergnano, CEO, Caffè Vergnano.

Sursă: Horecanews.ro

Editor: Prepeliță Iulia


 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim