Peste 250 vinuri prezente la festivalul Revino.ro Bucharest Wine Show

Festivalul Revino Bucharest Wine urmează să găzduiască 39 de expozanți, producători de vinuri din România, dar și importatori de licori de peste hotare. Evenimentul, ajuns la cea de-a V-a ediție, este organizat de CrameRomania.ro și Revino.ro, platforme cunoscute pentru activitatea lor în promovarea vinului românesc și a turismului viticol autohton.

Pe parcursul celor trei zile de eveniment, vizitatorii vor avea ocazia să deguste peste 250 de vinuri liniștite și spumante, dar să ia și contact cu proprietarii sau enologii cramelor în care au fost realizate.

Promovăm vinul românesc de mai bine de opt ani prin proiectele CrameRomania.ro și Revino.ro și, încă de la început, am pus accent pe soiurile autohtone și pe turismul viticol de la noi în țară. Evenimentul Revino Bucharest Wine Show, ajuns la a V-a ediție, vine în completarea acestora și dă posibilitatea pasionaților și specialiștilor să deguste vinuri Premium de la crame mici și mijlocii din România. Însă, așa cum am obișnuit și în anii trecuți, nu vor lipsi nici importatorii care vor pune pe masă o serie de vinuri internaționale. Pe parcursul celor trei zile de eveniment ne vom bucura de vinurile lumii, vom aprecia evoluția celor locale și vom completa festinul cu brânzeturi autohtone”, spune Alina Iancu, inițiatoarea proiectelor Revino.ro și CrameRomania.ro.

Conceptul unei zile dedicate întâlnirilor de business ia amploare, mai ales pe fondul lipsei de interacțiune din ultimii doi ani dintre producătorii de vinuri şi reprezentanții restaurantelor şi barurilor. Este nevoie de astfel de inițiative pentru a facilita parteneriatele de afaceri, atât de necesare în mediul HoReCa”, a explicat Alina Iancu.

Sursă: Horeca.ro

Editor: Prepeliță Iulia


Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim